HTCWhat's New

HTC Incredible S – Detalii, Preturi, Aplicatii

au anuntat la Mobile World Congress (MWC) noua gama de smartphone-uri care va intra in curand pe piata de din intreaga lume. Printre acestea, un model care se anunta interesant, este succesorul popularului , Incredible S.

HTC_Incredible_S

Noul HTC Incredible S va fi dotat cu un display WVGA de 4-inch SLCD, procesor (CPU) 1 GHz Qualcomm Snapdragon cu Adreno 205 GPU si o memorie RAM de 768MB. O configuratie mai mult decat suficienta pentru un smartphone cu interfata (UI).
Pentru cei care calatoresc si doresc sa faca poze sau sa inregistreze filmulete video, HTC Incredible S dispune de o camera foto de 8 MP, luminata de un flash dual-LED. Inregistrarile video se fac la rezolutii de pana la 720p HD, iar bateria de 1450mAh asigura o autonomie destul de buna.
Ca suport de conectivitate si alte dotari, HTC Incredible S vine cu Wi-Fi, Bluetooth, GPS cu A-GPS, DLNA, Accelerometer si senzor de proximitate.

va fi lansat in Europa si Asia in al doilea semestru al acestui an (2011), iar pretul unui Incredible S nu va fi cu mult peste HTC Incredible.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Download penghemat baterai jar, تحميل شاحن بطارية الموبايل, تحميل شحان البطارية, download htc baterija, от къде да си сваля тапета с времето на htc, download tema sony format thm, baterija download za htc, mobil pil şarj seviyesi nokia teması indir, wallpaper carger batre,
Back to top button
Close