What's New

HTC Flayer un alt concept

Pana acum am tot vazut diverse tablete multimedia ce au fost lansate de diverse companii, care sunt foarte asemanatoare, fiind deajuns sa aiba pus sistemul de operare Android si au devenit imediat tablete, exceptie facand doar Motorola Xoom care vine intradevar cu ceva nou.

Dar pentru un moment merita sa ne indreptam atentia asupra  lui HTC Flayer, ce pare a veni cu ceva nou fiind la indemana si celor din mediul business dar si studentilor la nivel de universitate sau colegiu. Cu un procesor de 1,5 GHz si memorie de 1GB RAM nu cred sa aibe prbleme legate de lag. Experienta de pe Flayer este diferita fata de ce au oferit in trecut HTC Sense, si este diferita de orice au oferit in trecut la o tableta din aceasta categorie, fiind mult mai compacta si mai usor de transportat in comparatie cu altele care erau la fel de mari cat un laptop (altfel de ce sa avem o tableta fata de un laptop?).

La punctul dotari iata cateva dintre caracteristicile generale:

  • Procesor: 1,5 MHz
  • Memorie: RAM 1GB, interna 32GB
  • Conectori: jack stereo 3,5mm, micro-USB Standard (USB 2.0)
  • Senzori: Ambient light sensor, G-senzor, Digital compass
  • Multimedia: Formate audio suportate – .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9); Formate video suportate – .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP si MP3), .xvid (MP4 ASP si MP3)

Leave a Reply

Back to top button