Android @GoogleHTC

HTC Droid Incredible 2 un gadget de succes cu adevarat incredibil

Producatorul taiwanez incearca si el sa tina pasul cu noile tendinte si a lansat in ultimul timp si el smartphone-uri ce au sistem de operare Android. Dupa ce ani de zile au fost atasati de Windows Mobile, cu care au triumfat pe segmentul business in ultimii ani, HTC au schimbat macazul si au trecut la cel mai popular sistem de operare pentru telefoane mobile. HTC Droid Incredible 2 este noua versiune din seria Incredible ce spre deosebire de vechiul Incredible care era destinat CDMA permite conectarea la retele GSM.

Device-ul este asistat de Android v2.2 Froyo ce este ajutat pe partea de multimedia de modulul grafic Adreno 205. Camera principala de 8MP si cea secundara de 1,3MP, permit realizarea de fisiere video la rezolutii de 720p pe ecranul Super LCD de 4” si apeluri video si datorita procesorului Scorpion de 1GHz, iar pachetul complet de conectivitate: bluetooth, WiFi, DLNA.   Sursa de energie de 1450mAh asigura o autonomie decenta pentru a putea beneficia din plin de multiplele functii prezente ce asteapta a fi testate: Google Map, Gmail, YouTube, Google Talk, etc. Suportul SNS, accelerometrul si senzorul de proximitate asigura acestui gadget suficiente motive de a fi unul dintre cele mai bine cotate smartphone-uri.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تنزيل ألعابgt-s5220, samsung titkos kódok, tono para celular cristal, تحميل نظام اندرويد للجميع الجولات htc dorid incredable2, java uygulamalat icin assasins creed 3, アンドロイド アプリ インクレディブル, v2.2android games, ігри. на samsung duos 3.2 mega, เกมจาวา, Delüxe java oyun indir, Up date.lgmobile.com, jouxjava, http://www.google.com/url?q=http://wapdam.com/en/game/, jocuri petru telefon samsung, Temak lg ku 990i dowland, kako od samsung gt s5260 napraviti android, تحميل ألعاب samsung عادية, Planset mobil zuma oyunu indir, cum sparg o parola la un card micro sd blocat, Прошивка код GT-S5230 скачать,
Back to top button
Close