HTCWhat's New

HTC Desire la vanzare – preturi si specificatii

Dupa ce a trezit interesul multora la , mult asteptatul HTC Desire a fost lansat in urma cu doua zile in magazinele din UK. Momentan poate fi cumparat numai din magazinele T-Mobile UK.

Poza HTC Desire:

htc_desire_01

HTC Desire este unul dintre cele mai puternice device-uri mobile aflate pe piata la ora actuala. Device-ul dispune de un procesor de 1 Ghz si de memorie ROM 512 MB, RAM 576 MB, care duc cu succes un sistem de operare Android 2.1 – interfata HTC Sense. Display-ul de 3.7 inch AMOLED la rezolutie de 480 x 800 este ideal pentru navigarea pe Internet si pentru vizionarea de filme / videoclipuri. Este un adevarat netbook dotat cu Wi-Fi si 3G.

HTC Desire – detalii

Optical TrackballProximity si light sensor, Bluetooth 2.1, GPS, Digital compass, camera foto de 5 megapixels cu auto focus si flash. Un "bonus" este acumulatorul de 1400 mAh care face ca acest smartphone sa reziste pana la 7 ore in convorbire si pana la 360 de ore in standby. ;;)

Se asteapta ca in doua, trei luni HTC Desire sa fie prezent si la operatorii de telefonie mobila din Romania. Nu se stie momentan la pret or sa fie, dar cu siguranta preturile vor fi mai mici cu un abonament pe 2 ani la internet mobile.

Leave a Reply

Back to top button