Android @GoogleHTCWhat's New

HTC a lansat noul portal pentru developeri cu Bootloader unlocking, OpenSense SDK si Kernel Source Code incluse

Asa cum ne-au anuntat, cei de la HTC au lansat recent noul portal pentru developeri, HTCDev Center, cu suport atat pentru telefoanle HTC cu sistem de operare Android cat si pentru cele cu sistem de operare Windows Phone 7.

htc-dev

Prin intermediul portalului pentru developeri, HTC face cunoscute mai multe aspecte ale interfetei Sense, menite sa integreze mai bine in aceasta aplicatiile adiacente (third-party). Momentan au fost facute disponibile 3 seturi de API, si anume Common Controls API, Stereoscopic 3D (S3D) API si Tablet Pen API.

Common Controls API contine widget-uri pentru UI (User Interface) si componente care vor permite developerilor sa dea aplicatiilor aspectul Sense UI, in timp ce S3D API si Tablet Pen API includ mecanisme si functii pentru display 3D si Scribe pen. HTCDev permite de asemenea accesul la codul sursa a kernelului majoritatii smartphone-urilor HTC cu Android.

htc-dev-center

Singura veste proasta in legatura cu HTCDev este aceea ca cel mai asteptat developement tool, HTC Bootloader Unlocking, nu este inca disponibil, desi se asteapta ca acesta sa fie gata in urmatoarele saptamani.

htc-unlock-bootloader

Este oficial insa faptul ca primele smatphone-uri HTC care vor avea acces la acesta vor fi HTC Sensation, HTC Sensation 4G (USA) si HTC Evo 3D. Restul de telefoane HTC vor continua sa se comercializeze cu bootloadere blocate, insa acestea vor putea fi deblocate prin intermediul HTCDev.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
htc sensation bootloader ellenörzés, تحميل محمل تطبيقات htc, العاب لمحمل علي الهاتف, отключване на буутлоудъра, aplicati bootloader samsung, skidanje igrica za Htc Sense.com, htc 開発センター, बूटलोडर अनलॉक,
Back to top button
Close