Home / ANDROID - GOOGLE / HTC a lansat noul portal pentru developeri cu Bootloader unlocking, OpenSense SDK si Kernel Source Code incluse

HTC a lansat noul portal pentru developeri cu Bootloader unlocking, OpenSense SDK si Kernel Source Code incluse

Asa cum ne-au anuntat, cei de la HTC au lansat recent noul portal pentru developeri, HTCDev Center, cu suport atat pentru telefoanle HTC cu sistem de operare Android cat si pentru cele cu sistem de operare Windows Phone 7.

htc-dev

Prin intermediul portalului pentru developeri, HTC face cunoscute mai multe aspecte ale interfetei Sense, menite sa integreze mai bine in aceasta aplicatiile adiacente (third-party). Momentan au fost facute disponibile 3 seturi de API, si anume Common Controls API, Stereoscopic 3D (S3D) API si Tablet Pen API.

Common Controls API contine widget-uri pentru UI (User Interface) si componente care vor permite developerilor sa dea aplicatiilor aspectul Sense UI, in timp ce S3D API si Tablet Pen API includ mecanisme si functii pentru display 3D si Scribe pen. HTCDev permite de asemenea accesul la codul sursa a kernelului majoritatii smartphone-urilor HTC cu Android.

htc-dev-center

Singura veste proasta in legatura cu HTCDev este aceea ca cel mai asteptat developement tool, HTC Bootloader Unlocking, nu este inca disponibil, desi se asteapta ca acesta sa fie gata in urmatoarele saptamani.

htc-unlock-bootloader

Este oficial insa faptul ca primele smatphone-uri HTC care vor avea acces la acesta vor fi HTC Sensation, HTC Sensation 4G (USA) si HTC Evo 3D. Restul de telefoane HTC vor continua sa se comercializeze cu bootloadere blocate, insa acestea vor putea fi deblocate prin intermediul HTCDev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplicati bootloader samsung, العاب لمحمل علي الهاتف, बूटलोडर अनलॉक, تحميل محمل تطبيقات htc, htc sensation bootloader ellenörzés, skidanje igrica za Htc Sense.com, отключване на буутлоудъра, htc 開発センター,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese