HTCWhat's New

HTC a anuntat lansarea smartphone-ului One E8 (aka M8 Ace)

In ultima vreme au aparut foarte multe zvonuri despre lansarea unui smartphone HTC similar cu flagship-ul One M8, dar care va fi disponibil la un pret mult mai accesibil si care va avea carcasa de plactic in locul carcasei de metal folosite pentru dispozitivele high-end din seria One. Initial nume le acestuia s-a zvonit a fi One M8 Ace, apoi, dupa un leak aparut pe HTC China, s-a presupus ca numele va fi Vogue sau Fashion Edition. Insa dupa anuntul facut astazi de compania sud-coreana, s-a aflat in sfarsit sub ce nume va fi lansat dispozitivul si care vor fi specificatiile acestuia.

one-e8-red

Asadar, dispozitivul misterios va fi lansat sub numele de HTC One E8, iar carcasa acestuia va fi din polycarbonat. Ecranul va fi tot de 5 inci, la fel ca cel al M8, cu display de 1080p, si va dispune de un procesor Snapdragon 801, 2 GB de RAM si de renumitele speakere stereo BoomSound. Si, in afara de carcasa de plastic, doua alte diferente majore intre M8 si E8 sunt lipsa camerei duale de pe spate (cu tehnologia Ultra Pixel), dispozitivul avand o singura camera, de 13 MP (camera frontala insa va fi tot de 5 MP, la fel ca pe M8), in schimb acesta va oferi suport pentru dual-SIM. De asemenea, E8 va fi disponibil doar in varianta cu 16 GB memorie interna (M8 este disponibil si in varianta 32 GB), cu posibilitate de extindere a acesteia prin micro SD.

In ceea ce priveste data de lansare a smartphone-ului HTC One E8, aceasta nu se cunoaste exact, insa s-a confirmat faptul ca acesta va fi disponibil la vanzare in China incepand cu aceasta luna (iunie), pretul fiind de aproximativ 450$ (mult mai accesibil decat cel pentru One M8).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tapety na htc download, تحميل صب واى لموبايل htc, htc M8 isleidimo data, htc e8 動態桌布下載, خلفيات htc e8, htc one m8 ace pārdošana, igre as HTC one m8, htc one e8và m8,
Back to top button
Close