iOS @AppleiOS aplikacijeMobilne aplikacijeŠto ima novog

WhatsApp Voice Status na iPhoneu - što je to i kako radi

WhatsApp Voice Status este o noua caracteristica pentru utilizatorii de iPhone, a celei mai utilizate aplicatii de mesagerie din lume.

Dupa ce in luna februarie, compania META (detine WhatsApp), a lansat PiP (Picture-in-Picture) pentru apelurile video, la aproape o luna, lanseaza aceasta noua caracteristica pentru iOS.

Ce este si cum utilizezi WhatsApp Voice Status?

Noua caracteristica Voice Status a WhatsApp va ofera utilizatorilor posibilitatea sa ingregistreze note vocale pe care sa le publice la statusul WhatsApp.

Aceasta caracteristica este disponibila pentru utilizatorii de iPhone cu cea mai recenta versiune de iOS si WhatsApp 23.5.75 sau 23.5.77. Lansarea este facuta treptat, urmand sa fie disponibila la aproximatv o luna dupa ce compania a testat capabilitatea de transcrierii a voicii la statusul WhatsApp.

WhatsApp Voice Status
WhatsApp Update

Cum partajezi status vocal pe WhatsApp?

Deschizi aplicatia WhatsApp pe iPhone, mergi in partea de jos la Status, apesi semnul “creion”, apoi microfon din campul de editare.

Share Voice Status
Share Voice Status

Tineti apasat pe microfon pentru inregistrarea mesajului pe care urmeaza sa-l postati la status pe WhatsApp.

Pe langa Picture in Picture si aceasta noua caracteristica, utilizatorii asteapta noi optiuni precum: posibilitatea de editare a mesajelor trimise (la fel ca pe iMessages) si noi functii pentru administrarea grupurilor si comunitatilor.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh