Android aplikacijeiOS aplikacijeMobilne aplikacijeTutorialŠto ima novog

WhatsApp Dekstop morao se ponovno pokrenuti zbog problema. [Popraviti]

Una dintre cele mai comune erori ale aplicatiei WhatsApp este “WhatsApp Dekstop needed to restart because of a problem“. Aceasta eroare apare atunci cand incercam sa autentificam aplicatia WhatsApp pe calculator cu Windows sau macOS cu ajutorul telefonului mobil.

Dupa ce instalam WhatsApp pentru Mac sau Windows PC trebuie sa deschidem aplicatia WhatsApp pe Android sau iOS si sa scanam codul QR pentru autentificarea aplicatiei pe calculator.

WhatsApp Dekstop needed to restart
WhatsApp Dekstop needed to restart

Din pacate eroarea “WhatsApp needed to restart because of a problem” nu se poate rezolva de catre utilizator. Aceasta eroare apare in general atunci cand serverele aplicatiei WhatsApp nu functioneaza in mod corespunzator si de cele mai multe ori mesajele nu pot fi trimise sau primite nici de pe iPhone sau Android. Pe telefon apare “Connecting…” in aplicatia WhatsApp, semn ca aceasta nu se poate conecta la servere.

In concluzie, cand intalniti aceasta eroare la autentificarea cu cod QR a aplicatiei WhatsApp de pe Mac sau Windows PC, verificati daca nu cumva este nefunctionala si aplicatia mobile.

De cele mai multe ori aceasta eroare dispare singura dupa cateva minute si totul revine la normal.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh