iOS @AppleiPhoneTutorialŠto ima novog

Fix iPhone Načini mikrofona trenutno nisu dostupni

Načini rada mikrofona trenutno nisu dostupni” este o problema pentru foarte multi utilizatori de iPhone care incearca sa activeze Voice Isolation ili Wide Spectrum in timpul apelurilor voce.

In mod normal, toate modelele de iPhone XS sau mai recente, ar trebui sa accepte aceasta caracteristica de filtrare a vocii in timpul apelurilor telefonice, odata cu lansarea iOS 16.4.

Pana la iOS 16.4, Voice Isolation i Wide Spectrum nu erau disponibile decat pentru apelurile FaceTime. Apple a extins aceasta caracteristica, dar din cate se pare, multi utilizatori nu se pot bucura de ea.

Načini rada mikrofona trenutno nisu dostupni
Mic modes are currently unavailable

Fix iPhone Načini mikrofona trenutno nisu dostupni

Apple nu ofera din pacate o solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Multi utilizatori se plang pe forumul oficial al Apple ca eroarea apare pentru fiecare mod pe care incearca sa-l activeze pentru microfon. “Voice Isolation mode are currently unavailable" ili "Wide Spectrum mode are currently unavailable“.

Din ce am testat pe un iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro si iPhone 14 Pro, rezolvarea este foarte simpla. Initializeaza un apel cu cineva si incearca sa activezi “Voice Isolation” sau “Wide Spectrum”. Daca functia nu este dispnibila, inchide apelul, restarteaza iPhone, apoi reapeleaza. In cazul meu a functionat pe toate modelele de iPhone mentionate anterior.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh