LGRECENZIJEŠto ima novog

LG G6 Plus, Flagship Reloaded – LG G6 vs LG G6 Plus

LG G6, s-a vrut a fi primul flagship al LG pe anul 2017, insa din cauza rivavlilor de la Samsung i Huawei care au venit cu smartphone-uri de top, LG G6 a suferit scaderi dramatice de pret. Sau cel putin am putea spune ca scaderea de pret a survenit prea repede de la data lansarii. Scaderea semnificativa a pretului unui device cu Android este ceva obisnuit.
Ca sa ne facem o idee, LG G6 a intrat pe piata din Romania cu pretul de 3.200 lei, urmand ca la nici doua luni de la aparitie, sa fie prezent pe store-uri mai putin cunoscute, la preturi de 2.200 – 2.300 lei. In prezent, pe eMAG este la 2.219 lei, iar pretul este foarte posibil sa scada dupa ce va aparea efectiv pe piata LG G6 Plus, disponibil momentan pentru precomanda.

Lasand deoparte LG V30, vedem la compania LG o incercare de relansare a LG G6 in varianta Plus. Daca ne ducem cu gandul la deja celebrele variante “Plus” ale iPhone po Jabuka, ne-am putea gandi ca este LG G6 Plus este un device cu dimensiuni ceva mai mari si cu multe capabilitati. Nu ne-am gandi bine.

LG G6 Plus vs LG G6

Daca sunteti fan al LG G6, cu siguranta LG G6 Plus o sa va atraga foarte mult si s-ar putea sa va faca sa-l cumparati.
Facand o comparatie cu Apple, care la variante “Plus” aducea dimensiuni mai mari si camare foto imbunatatite substrantial, ba chiar dual-camera pentru modelele iPhone 7 Plus si iPhone 8 Plus, In cazul LG nu se intampla asa ceva. LG G6 i LG G6 Plus sunt identice la greutate, dimensiuni si la camera. Ambele modele au ecran de 5.7 inch QHD+1440 x 2880 cu 18:9 ratio. De asemenea cele doua camere sunt identice. 13Mp capabile sa inregistreze Full HD the 60fps i 4K the 30fps.

Partea buna, este upgrade-ul de procesor. Comparativ cu modelul G6, noul LG G6 Plus vine cu un procesor mult mai puternic. Snapdragon 835 a inlocuit vechiul Snapdragon 821, care sinceri sa fim si la data lansarii LG G6 dadea semne ca este depasit.
S-a adus un upgrade important si la spatiul de stocare disponibil. De la 32 GB memorie de sotcare interna, LG G6 Plus vine cu 128 GB. Un pas imens, care mentine LG in trendul actual. Atat Samsung cat si Apple si-au impins device-urile catre 128 – 256 GB stocare interna. Spatiul de stocare poate fi marit cu microSD pana la 1TB (spatiu maxim recomandat).
O alta diferenta intre cele doua modele, este la partea audio. Pe noul model a fost implementat un port pentru casti de inalta definitie. Hi-Fi Quad DAC pe 32-biti. Castile B&O Play, care au fost disponibilie numai pentru modelul american al G6, sunt acum incluse pentru G6 Plus.

De memorie RAM si de alte caracterisitci nu am spus nimic, pentru ca sunt identice cu G6. 4 GB RAM, suficienti cat sa sustina un Android 7.1.

Ca utilizator de LG G6, nu stiu daca ugrade-ul se merita, tinand cont ca in imediata perioada de dupa lansare, pretul unui LG G6 Plus va fi cu aproximativ 130 – 150 Euro mai mare decat al LG G6. Totusi sa tinem cont ca pretul celui din urma o sa scada simtitor dupa ce noul model va fi prezent pe piata. In magazinele online din Europa, se asteapta ca LG G6 Plus sa fie gata de livrare in prima jumatate a lunii octombrie.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh