Android @GoogleTutorialŠto ima novog

Kako vratiti Android telefon ili tablet na tvorničke postavke

În acest tutorial o să înveți să resetezi la setările din fabrică un telefon Android sau o tabletă. Soluția cea mai simplă.

Când un dispozitiv Android refuză să pornească, trebuie să efectuați resetarea din fabrică din „Modul de recuperare” – “Recovery Mode“. Va trebui să folosim o combinație de butoane pentru a intra în modul de recuperare. Iată butoanele pentru unele dispozitive Android pe care le puteți avea:

Samsung Galaxy: Power + Volume Up
Google Pixel: Power + Volume Down
OnePlus: Power + Volume Down
Motorola: Power + Volume Down

resetezi la setările din fabrică un telefon Android
Kako vratiti Android telefon ili tablet na tvorničke postavke

Folosiți din nou butoanele de volum pentru a evidenția „Factory Data Reset” („Resetare date din fabrică”) și apăsați butonul de pornire pentru a confirma.

Factory Data Reset
Factory Data Reset

Procesul de resetare din fabrică va începe și veți ajunge cu un telefon Android în aceeași stare în care era când l-ați cumpărat prima dată. Dacă resetarea din fabrică și nimic altceva nu a funcționat, este, din păcate, timpul să vă retrageți telefonul și să obțineți un nou dispozitiv Android. Telefoanele inteligente nu durează pentru totdeauna și poate fi de fapt nesigur să folosești un telefon Android vechi.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh