Android @GoogleŠto ima novog

Google Pixel 2, budući vrhunski pametni telefon iz Googlea - cijene, dizajn i specifikacije

Google incepe sa-si arate intentiile clare de a rivaliza in timp cu Jabuka pe piata smartphone-urilor de top. Comparativ cu celelalte mari branduri de smartphone-uri, gen: Samsung, LG, HTC, HUAWEI si altele, Jabuka i Google se bucura de smartphone-uri create 100% de companie. Asa cum stim, Google dezvolta Android, iar Apple dezvolta iOS (sistemd e operare pentru iPhone, iPad i iPod touch).

In tomna anului 2016, in cadrul evenimentului #MadeByGoogle, Google a lansat primul smartphone de top: Google Pixel i Google Pixel XL. Cu un design asemanator iPhone 7 si resurse hardware de top, ambele variante de Google Pixel au fost si sunt mentiunte la preturi superioare device-urilor iPhone 7 i iPhone 7 Plus.
O comparatie rapida pe emag.ro, ne arata ca un Google Pixel cu 32GB costa 3.900 Lei, in timp ce un iPhone 7 de aceeasi capacitate costa 3.200 lei. Pana acum nu putem sa nu observam ca atat designul cat si datele de lansare si preturile care se mentin in timp, sunt caracteristici comune celor doua smartphone-uri.

In toamna acestui an, cand se va lansa viitorul iPhone 7S ili iPhone 8, Google anunta lansarea Pixel 2. Un nou device de top marca Google. Made by Google, inside and out. Noul Pixel 2 va avea un pret pe masura si un design ce se va incadra in tendintele actuale ale smartphone-urilor de top. Ecran pe toata suprafata frontala a display-ului, senzor de amprenta pe ecran si cel mai probabil o camera foto dubla pe partea din spate.

Au aparut deja zvonuri si idei de design pentru viitorul Pixel by Google, insa momentan compania nu a dezvaluit informatii cu privire la designul, pretul si carcateristicile Pixel 2. Ce stim sigur, este ca va fi sustinut de cea mai noua versiune de Google Android.

Google Pixel 2 Concept este o varianta neoficiala a versiunii ce urmeaza sa fie lansata la finalul lunii octombrie 2017.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh