Android @GoogleMobilne aplikacijeTutorialŠto ima novog

Kako aktivirati Flex Mode na sklopivim telefonima (Fold/Flip)

Flex Mode este o caracteristică specifică a anumitor dispozitive cu ecran pliabil, cum ar fi telefoanele și tabletele pliabile. Flex Mode permite dispozitivului să fie utilizat în diferite configurații sau unghiuri, adaptându-se nevoilor și preferințelor utilizatorului. În acest tutorial o să înveți cum activezi Flex mode pe telefoane mobile pliabile (Fold / Flip).

Tutorial: Cum activezi Flex mode pe telefoane pliabile

1. Deschizi “Settings“, apoi mergi la “Advanced features“.

Cum activezi Flex mode pe telefoane pliabile
Advanced Features

2. În “Advanced features“, accesezi “Labs“.

Labs in Advanced Features
Labs in Advanced Features

3. La funcțiile “Labs“, accesați “Flex mode panel“.

Flex Mode Panel
Flex Mode Panel

4. De la butonul “Show on/off button in apps” puteți să activați sau să dezactivați Flex mode panel pentru aplicatii.

Enable Flex Mode Panel
Enable Flex Mode Panel

La ce ajută activarea modului Flex Mode?

Atunci când dispozitivul este pliat la jumătate, în modul Flex Mode, ecranul se divide în două părți distincte. De exemplu, în cazul unui telefon pliabil, partea superioară a ecranului devine zona de afișare, în timp ce partea inferioară poate fi utilizată ca o platformă de control sau tastatură virtuală. Aceasta vă permite să utilizați dispozitivul într-un mod hands-free și să accesați funcționalități specifice în timp ce se menține dispozitivul într-o poziție pliată, astfel încât să poți vedea conținutul fără a fi nevoie să ții telefonul plabil în mână.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh