iPhonePametni satŠto ima novog

Sada se deaktivira na Apple Watchu

Cum dezactivezi Now Playing pe Apple Watch daca nu vrei ca muzica, podcast sau orice alt continut audio redat pe iPhone sau HomePod, sa nu mai fie transferat pe ceas. Auto lauch audio apps.

Now Playing este o caracteristica activata in mod prestabilit pe Apple Watch, prin care se face transferul de comanda pentru muzica si continut multimedia de pe iPhone, HomePod pe Apple Watch. Astfel utilizatorul sa poata controla muzica de pe aceste device-urie, direct de pe ceas.

Pe cat de utila este aceasta functie in anumite scenarii, pe atat de stresanta este cand esti in casa si te trezesti ca player-ul se deschide pe ceas atunci cand pornesti muzica pe HomePod, cand te uiti de pe iPhone la un videoclip de pe YouTube.

Disable Now Playing Apple Watch
Sada se reproducira na Apple Watchu

Sada se deaktivira na Apple Watchu

Sunt doua metode simple prin care poti dezactiva caracteristica Now Playing, daca nu mai doresti ca muzica, podcast sau YouTube de pe HomePod sau iPhone sa nu mai poata fi controlate de pe ceas.

Dezactivare Now Playing de pe Apple Watch

Mergi pe Apple Watch in Settings ? General ? Auto-Launch ? Auto-Launch Audio Apps (dezactivat).

Disable Auto Play - Now Playing Apple Watch
Disable Auto Play – Now Playing Apple Watch

Dezactivare Now Playing de pe iPhone

Ca sa dezactivezi Now Playing pe Apple Watch, de pe iPhone, deschide aplicatia Watch ? General ? App Launch ? Auto-Launch Audio Apps.

Disable Now Playing iPhone
Disable Now Playing iPhone

Odata dezactivata optiunea Auto-Lauch Audio Apps, atunci cand aveti muzica sau podcast pe iPhone sau HomePod, nu se va mai deschide automat pe Apple Watch. Daca doriti totusi sa preluati controlul audio, deschideti aplicatia Now Playing din lista de aplicatii a Apple Watch.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh