iPhoneMicrosoft @MobileMobilne aplikacijeŠto ima novog

Kakav će dizajn imati budući model iPhonea (po mišljenju Microsofta)

Microsoft a lansat oficial Phone Link, acum cu suport de sincronizare iOS pentru sistemele de operare Windows 11. In imaginea de prezentare, apare o chestie amuzanta. Microsoft arata cum va arata viitorul model de iPhone, cu un design pe care Apple nu l-a creat niciodata pentru aceste device-uri.

cum va arata viitorul model de iPhone
Viitorul model de iPhone in viziunea Microsoft

Desigur, aceasta este o gluma. Apple nu cred ca o sa lanseze prea curand un model de iPhone atat de plat (nici nu ar mai fi posibil). Totusi, modelul folosit de Microsoft in imaginea de prezentare aminteste de vechile modele de telefoane cu sistem de operare Windows Mobile (Windows Phone).

Lasand deoparte aceasta imagine amuzanta, utilizatorii iPhone si de Windows 11, au un motiv de bucurie. Incepand de acum, iPhone pot fi sincronizate cu sistemul de operare Windows 11 prin Phone Link. Asta inseamna ca pot prelua de pe calculator apelurile primite pe iPhone, pot receptiona si trimite mesaje, atat SMS cat si iMessages (cu unele restrictii pentru iMessages).

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh