Android aplikacijeFacebookiOS aplikacijeMobilne aplikacijeŠto ima novog

Mračni način rada nedostaje u Facebook aplikaciji (2022.)

Optiunea Dark Mode a disparut pentru utilizatorii de iOS si Android

De la sisteme de operare si pana la aplicatii precum Facebook, Instagram, WhatsApp, interfata “dark mode” s-a dovedit a fi preferata de majoritatea utilizatorilor. Pare a fi mai odihnitoare pentru ochi, pozele si video ies mai bine in evidenta pe interfata inchisa la culoare decat pe una alba, iar scrisul este mai lizibil.
Multi utilizatori se plang ca incepand cu luna Mai 2022, optiunea dark mode a disparut din optiunile aplicatiei Facebook pentru iOS si Android. Practic aceasta optiune nu mai este disponibila pentru un numar foarte mare de utilizatori Facebook din intreaga lume. Dark Mode Missing in Facebook App (2022)

Meta (ex. Facebook Inc) a introdus treptat dark mode pe toate aplicatiile companiei. Što ima, Instagram i Facebook, incepand cu 2020. Optiunea dark mode este (sau a fost) disponibila atat pentru utilizatorii de Android cat si pentru cei de iPhone (iOS).

In momentul de fata, cei pentru care optiunea dark mode a disparut din aplicatia Facebook, nu au nicio solutie. Din fericire, Dark Mode este inca disponibil pentru versiunea desktop. Poate fi activat foarte usor din “Display & Accessibility” ? Dark Mode.

Compania Meta nu a dat nicio explicatie pana in momentul de fata cu privire la dezactivarea Dark Mode pentru aplicatia Facebook, si chiar daca o sa vina cu o explicatie, va ramane oricum o decizie derutanta si nefericita. Dark Mode este o interfata iubita de miliarde de utilizatori, atat pentru browsere cat si pentru sistemele de operare si aplicatii mobile sau desktop.

Speram sa fie doar un bug al Facebook care a facut sa dispara optiunea Dark Mode de iPhone si Android, iar Meta sa-l rezolve cat mai repede. Pana atunci, singura varianta de a avea Facebook cu dark mode, este in browser.

potajno

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena *

Gumb Natrag na vrh