Android @GoogleMobile Apps

HP Slate 7, o tableta Android ieftina si rapida care va atrage atentia competitorilor in aceasta vara

Dupa succesul avut cu notebok-urile si ultrabook-urile, cei de la Hewlett-Packard incearca sa intre si pe piata tabletelor low cost. Noua HP Slate 7 este cea mai nou tableta din portofoliul HP, prima care ruleaza Android v4.1 Jelly Bean dupa dezastrul creat de seria TouchPad. Tableta are un display capacitiv FFS+ LCD de 7” multitouch si se bazeaza pe o platforma compusa dintr-un procesor Dual-Core Cortex A9 la 1,6GHz si o memorie RAM de 1GB. Spatiul de stocare de 8GB poate fi suplimentat cu un card microSD de pana la 32GB. Noua tableta nu permite conectatrea la retelele 3G deoarece nu are incorporat slot pentru SIM, insa poate fi conectata la  o retea wireless, prin intermediul careia se pot downloada aplicatiile favorite din Google Play.

HP-Slate-7

Camera principala de 3MP si cea secundara cu rezolutie VGA asigura posibilitatea de a realiza fotografii dar si de a-i vedea pe cei dragi prin intermediul apelurilor video realizate prin Skype, Viber sau Yahoo Messenger. Pentru pasionatii de muzica noua tableta are incorporata tehnologia Beats Audio sound enhancement ce permite experiente acustice deosebite si un suntet excelent. Noua tableta are ca si concurenti principali vizati Amazon Kindle Fire si Google Nexus 7. Noua tableta va fi comercializata din aceasta primavara si cu siguranta va fi un model de succes dar care va fi concurata de multe modele ce aglomereaza segmentul low cost tot mai cautat de multi utilizatori.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button