What's New

HP a confirmat reintoarcerea pe piata smartphone-urilor

HP a confirmat aparent ca va face un nou pas in ringul smartphone-urilor si deja are un telefon nou in lucru.

Un executiv HP din Asia a confirmat producatorului American PC ca au planificata o revenire pe piata de smartphone-uri si au deja un dispozitiv in pregatit.

Vorbind la Indian Express, directorul senior HP de PC-uri si tablete pentru Asia-Pacific, Yam Su Yin a confirmat aparitia unui nou smartphone: "Raspunsul este da, dar eu nu pot da o data calendaristica","Ar fi o prostie daca spunem nu. HP trebuie sa fie in joc." a mai spus ea.

HP anterior a incercat sa intre in joc cand a cumparat Palm in 2010. Dar propriul sistem de operare Palm, WebOS, nu a reusit sa prinda pe dispozitivele sale si nu a vandut, iar in cele din urma compania a fost lasata sa moara.

xl_palm-pre-624 Fara indoiala, constienti de acest lucru, compania americana are o planificare diferita pentru revenirea acesteia.

"Fiind tarziu va trebui sa creati un set diferit de propuneri. Exista inca lucruri care pot fi facute. Nu e tarziu. Cand HP va avea un smartphone, acesta va oferi o experienta diferentiata", a declarat Yam Su Yin.

Nu exista nici o informatie clara despre ce fel de telefon are compania planificat, ca sa nu mai vorbim de ce sistem de operare va rula pe sau atunci cand isi va face aparitia.

Dar, avand in vedere lipsa de impact a eforturilor anterioare ale lui HP, acest nou model va trebui sa fie ceva special pentru a se pune cu jucatorii deja consacrati.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
320 - 240 java futbol oyunu ındır, google maps mini java sur lg k990, java game حرب, http://www.jeuxsonyeric.com/, tajni kodovi hp, download game mahjong gratis untuk hp, تطبيقات سامسونج s5222, Download aplikasi hemat daya baterai jar, Update.lgmobile, lg ku 990 app, download game java mobil tentara, Gambar tema iphone untuk hp sony se k810i, http://www.google.com/url?q=http://wapdam.com/en/game/, Aplicatii pt LG KU990i, apps Samsung S5560, Download game perang amerika untuk java jar, download game crash bandicoot gratis untuk hp samsung, gra apex do pobrania na telefon, Download game free jewel hp sony, http://www.google.co.id/url?q=http://wapdam.com/id/,
Back to top button
Close