Home / Mobile News / HP a confirmat reintoarcerea pe piata smartphone-urilor

HP a confirmat reintoarcerea pe piata smartphone-urilor

HP a confirmat aparent ca va face un nou pas in ringul smartphone-urilor si deja are un telefon nou in lucru.

Un executiv HP din Asia a confirmat producatorului American PC ca au planificata o revenire pe piata de smartphone-uri si au deja un dispozitiv in pregatit.

Vorbind la Indian Express, directorul senior HP de PC-uri si tablete pentru Asia-Pacific, Yam Su Yin a confirmat aparitia unui nou smartphone: "Raspunsul este da, dar eu nu pot da o data calendaristica","Ar fi o prostie daca spunem nu. HP trebuie sa fie in joc." a mai spus ea.

HP anterior a incercat sa intre in joc cand a cumparat Palm in 2010. Dar propriul sistem de operare Palm, WebOS, nu a reusit sa prinda pe dispozitivele sale si nu a vandut, iar in cele din urma compania a fost lasata sa moara.

xl_palm-pre-624 Fara indoiala, constienti de acest lucru, compania americana are o planificare diferita pentru revenirea acesteia.

"Fiind tarziu va trebui sa creati un set diferit de propuneri. Exista inca lucruri care pot fi facute. Nu e tarziu. Cand HP va avea un smartphone, acesta va oferi o experienta diferentiata", a declarat Yam Su Yin.

Nu exista nici o informatie clara despre ce fel de telefon are compania planificat, ca sa nu mai vorbim de ce sistem de operare va rula pe sau atunci cand isi va face aparitia.

Dar, avand in vedere lipsa de impact a eforturilor anterioare ale lui HP, acest nou model va trebui sa fie ceva special pentru a se pune cu jucatorii deja consacrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
320 - 240 java futbol oyunu ındır, ekrano užsklanda gamta, Download aplikasi hemat daya baterai jar, java game حرب, Download game free jewel hp sony, download game mahjong gratis untuk hp, tajni kodovi hp, Download game perang amerika untuk java jar, download game java mobil tentara, google maps mini java sur lg k990, http://www.google.co.id/url?q=http://waptrik.com/id/, http://www.jeuxsonyeric.com/, lg ku 990 app, تحميل لوحة المفاتيح جافا, download games hp sony k 810 i gratis, http://www.google.co.id/url?q=http://wapdam.com/id/, download games perang tentara untuk hp, تطبيقات سامسونج s5222, download game java perang militer, Aktualizacja telefon mobil LG LM 360,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese