Mobile Apps

GSmart Maya M1 cel mai nou model produs de Gigabyte

Cei de la Gigabyte continua trendul inceput cu cativa ani in urma, incearca sa tina pasul cu competitorii si scoate pe piata un nou model din seria GSmart. Noul Gigabyte GSmart Maya M1 este cel mai performant model Dual SIM din portofoliul si vine in fata potentialilor  clienti cu performante de clasa medie , aproape nelipsite pe majoritatea modelelor lansate in acest an. GSmart Maya M1 este un Android smartphone cu un display IPS de 4,5” ce inglobeaza tehnologie MediaTek, platforma MTK6577 cu procesor Dual Core tactat la frecventa de 1GHz si modul GPU PowerVR SGX531.  Modelul este echipat cu o memorie interna de 4GB ce poate fi extinsa si o memorie RAM de 1GB ce asigura posibilitatea rularii mai multor aplicatii simultan fara a fi afectata fluenta rularii acestora.

Gigabyte-Maya-M1

Camera foto de 8MP cu autofocus, poate realiza capturi foto de calitate iar camera foto secundara este nelipsita pentru apeluri video si videoChat. Conectivitatea ofera variante de conectare diverse pentru download si transfer prin HSDPA, HSUPA, Wi-Fi sau bluetooth, astfel putem partaja fisierele preferate cu cei dragi. Autonomia gadget-ului nu este foarte mare, acumulatorul Li-Ion de 1700mAh nu poate asigura decat maxim 4 ore de convorbire si un timp de stand-by de numai 300 de ore. Noul  Gigabyte GSmart Maya M1 este disponibil din acesta luna pe piata si va incerca sa-si asigure un volum de unitati vandute cat mai apropiat de target-ul propus.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
مايا للجوال, gsmart proizvedeni 2015, العاب تلفون gsmart, شركه جيجابايت جي سمارت مايا, مميزات تليفون جي سمارت مايا, tapety na gsmart,
Back to top button
Close