Android @GoogleAndroid AppsWhat's New

Google Now on Tap, translator universal pentru orice tip de continut afisat pe display

Google Now on Tap este una dintre noile functii Android 6.0 Marshmallow care nu a primit foarte multa atentie de la momentul lansarii si pana in prezent. Cea mai recenta actualizare a sa va incuraja cu certitudine folosirea, aceasta devenind un translator universal pentru orice tip de continut afisat pe display. Acest lucru va limita traducerea manuala a cuvintelor, frazelor sau site-urilor, folosind Google Translate, fiind accesibil oricand cu o simpla apasare de buton.

Pentru a folosi Google Now on Tap este nevoie de un smartphone echipat cu Android Marshmallow. Acesta trebuie sa ruleze pe un launcher care beneficiaza de shortcut pentru aceasta functie, care este activata apasand lung pe butonul “home”. Noua versiune de Google Now on Tap va scana tot continutul afisat pe ecran si va oferi posibilitatea de a traduce tot textul in cazul in care limba detectata nu este aceeasi cu limba implicita a telefonului. Fie ca este vorba despre articole, comentarii sau alte materiale, acestea vor fi afisate in limba nativa a utilizatorului, in cazul in care acesta vrea acest lucru. Alaturi de posibilitatea de a traduce, Google Now on Tap a primit si noua functionalitate “Discover”. Aceasta scaneaza subiectele din continutul afisat si cauta articole si alte tipuri de materiale asemanatoare. Totodata, codurile QR si codurile de bare pot fi acum scanate prin intermediul acestei functii, eliminand nevoia de a descarca aplicatii dedicate pentru acestea. Tot ce trebuie sa faci este sa pornesti camera si sa apesi lung pe butonul “home”.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
download jocuri pt Nokia, aplicati si jocuri pt telefon huawei, Giochi gratis x cellulari samsung gt s3350, nemokami java zaidimai telefonui parsisiusti, nada.kaca.pecah, свали преводач, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage, تنزيل العاب S5222, Kody do GT-S5230, samsung telefonlarin kod eski tlf, temă angelina.jolie samsung, تحميل فايبر star 3 Duos, download jocuri java lego games, Android stiahnut do telefonu samsung s8000, java uyumlu cep telefonları için en iyi uygulamalar indir, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें, magazin pley, java uyumlu tema, cum pot afla parola pt.samsung sgh f480i, wallpaper saks,
Back to top button
Close