Home / Apple / [Fix / Update] Google links don’t open in iOS 9.3 Safari, Firefox, Opera for iPhone

[Fix / Update] Google links don’t open in iOS 9.3 Safari, Firefox, Opera for iPhone

Update 01.04.2016

Nu este o pacaleala de 1 Aprilie! Apple a lansat iOS 9.3.1, si rezolva problema link-urilor care nu se deschid din Safari, Chrome, Firefox.

Dupa ce a fost lansat iOS 9.3, tot mai multi utilizatori de iPhone si iPad se confrunta cu probleme cand vine vorba sa caute ceva pe Google, folosind Safari, Opera, Firefox sau alt browser pentru aceste device-uri. In Safari, de exemplu, atunci cand cautam dupa un cuvant cheie sau dupa o expresie, rezultatele Google sunt afisate in mod normal, insa atunci cand dorim sa accesam un rezultat, link-ul din Google nu se deschide.

IMG_0352

Multi au crezut ca resetarea iPhone-ului sau a browser-ului Safari ar putea rezolva aceasta problema, insa nu a fost deloc asa. Link-urile din cautarile Google nu se deschid indiferent daca este vorba de un iPhone instalat nou, sau de un iPhone pe care totul a mers fara probleme pana l un moment dat.

Rezolvarea problemei cu link-urilor din Google care nu se deschid pe iPhone, sta intr-o setare de la Safari, care se pare ca afecteaza toate browserele instalte pe iPhone. Opera, Chrome, Firefox.

Rezolvare in problema link-urilor de rezultatele din Google care nu pot fi deschise

1. Trebuie sa mergem in Settings > Safari > rulam meniul de optiuni Safari, pana in partea de jos la “Advanced” si accesam aceasta optiune.

Advanced_Settings_Safari

2. In meniul “Advanced“, dezactivam optiunea pentru JavaScript.

Disable_Java_Safari

Dupa dezactivarea JavaScript, accesati Google Search si totul o sa mearga perfect. Cu mentiunea ca nici un site accesat nu va mai executa scripturi java in niciun browser instalat pe iPhone sau pe iPad.

Daca nu ma insel, in trecut a mai fost aceasta problema dupa update-ul la iOS 8.3

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
update.lgmobile.com, Descarcare aplicatie facebook versiune valabila pentru modelul lg k990i, como actualizar google safari, nokia.mxxxobi/entry/van/main/500, bloqueio do sim para samsung gte 1205 t, google para samsung sgh-t479, Codes secret(remise a zero)du telephone samsung gt-e1500(made in china), google tulkotajs lv-de, www.googlenokla c6.com, تحميل اغاني مضحكة على الهاتف, εφαρμογες ericsson δωρεαν, nokia.mobi/entry/van/main/500,
RomanianEnglishFrenchGermanItalianSpanishPortugueseHindiDanishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEstonianFinnishGreekHebrewHungarianIndonesianIrishJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishRussianSerbianSlovakSlovenianSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese