Home / ANDROID - GOOGLE / Google lanseaza Android One pe 15 septembrie

Google lanseaza Android One pe 15 septembrie

Pe data de 15 septembrie Google planuieste organizarea unui eveniment in India unde cel mai probabil va lansa primul smartphone low-cost din programul Android One. Acest program, anuntat inca din luna iunie, va da mai multor producatori de componente hardware pentru dispozitive mobile sansa sa construiasca smartphone-uri ieftine care vor folosi Android ca sistem de operare (in felul acesta Google spera sa mareasca si mai mult popularitatea acestui sistem mobil).

android-one

In ceea ce priveste decizia Google de a tine evenimentul de lansare Android One in India, Google deja a inrolat trei companii producatoare locale, si anume Micromax, Karbonn Mobile si Spice Mobile, care au inceput productia de smartphone-uri ale caror preturi vor fi sub 100$.

micromax-android-one

In afara de preturile aproximative ale dispozitivelor insa, nu se cunosc prea multe alte detalii despre acestea, Google oferind doar cateva informatii tehnice sumare despre smartphone-ul produs de cei de la Micromax, si anume faptul ca acesta va dispune de un ecran de 4.5 inci, suport dual-SIM, suport pentru microSD si radio FM. Dispozitivele vor rula versiunea stoc a sistemului de operare Android si vor beneficia de update-uri periodice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
rujna wallpapaer download,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese