NOKIA

Google Apps instalat pe Nokia X

Unul dintre aspectele mele preferate ale Android-ului o reprezinta versatilitatea pura a sistemului de operare. Smartphone-ul Nokia X a fost anuntat saptamana trecuta cu servicii complete de la Nokia si Microsoft. Nokia X este lansat cu Android 4.1.2, care a fost lansat in noiembrie 2012, acesta fiind destul de invechit fata de noile aparitii. De atunci am vazut 6 update-uri, incluzand doua revizii majore, aducandu-ne Android 4.4.4 KitKat.

Nokia_X_Rooted-640x461

Multumita celor de la Nokia care folosesc o varianta invechita de Android, un utilizator de la XDA Developers a fost capabil sa instaleze un fisier de explorare care poate citi partitiile sistemului, precum Root Explorer si manual a introdus toate aplicatiile Google pe Nokia X. Cu un efort minim, Nokia X are acum aplicatiile Google precum Google Now, Google Maps, Google Now Launcher si cel mai important, are Google Play Store, acesta avand aplicatii, jocuri, muzica, filme si carti.

Dar ramane aceasta intrebare: De ce ai cumpara Nokia X si ai pune serviciile Google pe el? Este un dispozitiv ieftin, nu are caracteristici foarte bune, ruleaza o versiune veche de Android si trebuie sa il “spargi” ca sa rulezi serviciile Google. Raspunsul: Pentru ca poti.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/سكسn8-00, google.comy/van/main/c6-01, Nokia_G_apps_kas, nokia.mobi/entry/van/main/500google, nokia.hrat hry obi/entry/van/main/500, nokaiX-Gapps-kas, nokia.mobi/entry/van/mainسكس/n8-00, waptirkobi/entry/van/main/500, www.ngokia.com/eg-ar/, nokia.mسobi/entry/van/main/700, nokiax,G apps,kas تحميل, nokia.mobi/entry/van/main/500www, nokia.mobi/entry/vagn/main/700, www.google.com/search?q=nokia.mobi/entry/van/main, تنزيل نوكياx_gapps_kas, www.google.com.eg/search?q=nokia.mobi/entry/van/main/, nokia mobi entry van main 603, nokiax gapps kas, nokiax_gapps_kas, Nokiax_G apps_kaes,
Back to top button
Close