Mobile AppsWhat's New

Gmail pentru Mobil include acum Logari multiple, Semnaturi personalizate si Reply-uri auto pentru perioada de vacanta

Utilizatorii Gmail au primit o veste buna zilele trecute sub forma unui upgrade generos pentru versiunea mobile a acestui client de e-mail. Noul upgrade le da acestora posibilitatea de a se loga sub multiple conturi pe acelasi telefon si de acum inainte pot seta o semnatura personalizata pentru e-mailurile trimise de pe mobil. In plus, pot seta si mesaje de concediu direct din Gmail pentru telefonul mobil.

Pentru a va loga pe multiple conturi Gmail, nu trebuie decat sa dati click pe butonul de switch din partea de jos a ecranului apoi sa selectati optiunea Sign into another account.

mobile1

De asemenea, datorita adaugarii suportului pentru logari multiple, au fost updatate si url-urile astfel incat fiecare account pe care va veti loga de pe Gmail pentru mobil vor avea bookmark-uri separate, pentru o administrare mai eficienta.

Pentru a seta o semnatura personalizata din Gmail pentru mobil, dati click pe noua iconita de Settings si apoi bifati casuta din dreptul Use mobile instead of desktop signature. Pentru dezactivarea semnaturii pur si simplu debifati casuta respectiva.

mobile2

Daca plecati in concediu si doriti sa setati un auto-reply care sa raspunda tuturor mesajelor in interes de serviciu (si nu numai) pentru a lasa de inteles ca sunteti indisponibili pentru o perioada determinata, tot in Settings puteti alege perioada de vacanta si puteti de asemenea alege un subiect si un mesaj care sa descrie motivul pentru care sunteti indisponibil.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button