Android @GoogleMobile Apps

Gigabyte GSmart Sierra S1, un Quad Core performant ce atrage atentia competitorilor

Dezvoltatorii de la Gigabyte au inceput razboiul cu gigantii Aple, Samsung si Nokia si au lansat 3 noi modele de smartphone-uri:  Gigabyte GSmart Symba, Sierra si Maya. Acum ne ocupam de Gigabyte GSmart Sierra S1, un smartphone ce ruleaza Android 4.2 Jelly Bean echipat cu un display IPS de 5” cu o rezolutie QHD de 720×1280 pixeli. Platforma hardware este formata dintr-un chipset MediaTek, cu CPU Quad-Core la 1.5GHz. Noilel modele Gigabyte au fost lansate special pentru pietele mai putin pretentioase din Europa de Est si Asia, special pentru utilizatorii low budget si care isi doresc un model cu 2 slot-uri de SIM.

gigabyte-gsmart-sierra-s1

Camera foto de 13MP poate filma HD 1080p iar cea secundara de 2MP poate filma HD la 720p si este utilizata pentru autoportret sau pentru apeluri video si videochat prin aplicatiile multimedia Viber, Skype sau Yahoo Messenger. Noul Gigabyte GSmart Sierra S1  este protejat de o carcasa din plastic bine finisat ce imita aluminiul si da senzatia de robustete sicalitate ridicata. Conectivitatea este suficienta variantele de transfer si download a fisierelor si aplicatiilor preferate putand fi realizate prin HSDPA, Wi-Fi, bluetooth si pot fi stocate in memoria interna de 4GB care poate fi suplimentata cu inca pana la 32GB. Autonomia este asigurata de un acumulator de 2000mAh ce insa poate asigura numai 4 ,5ore de convorbiri sau aproximativ 600 de ore de stand by. Noul model este disponibil in Europa de Est si Asia si va fi probabil bine primit de utilizatori.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Aqqlkasyo, aqqlikasyo vebar, aaqlikasio, aqqilaksyo, gigabyte gsmart sierra s1 flash, aqlikaso, aqlipasye, Telecharger jeu mobiel9, 9mobil9e9, Aqlikasyo., كيف طبطي رياسل الواسظ المتعد ي لهاتف, aqliksuo, aqiilkasuo, aqalikasayo , aqlikasyo nokya, aqlikcyo, tapety na gsmart, aqlikasyo, qlisekasyo, aqlikasyu,
Back to top button
Close