Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Galaxy J2 Pro, un nou smartphone Samsung dotat cu tehnologie Turbo Speed

Recent, Samsung a lansat un smartphone cu pret accesibil, modelul Galaxy J2 Pro. Telefonul mobil, disponibil in India, dispune de o noua tehnologie Samsung numita Turbo Speed, un software de administrare a memoriei RAM care ruleaza in background si ajuta procesorul sa lanseze aplicatiile cu 40% mai repede decat pe terminale care au o memorie RAM similara.

Galaxy J2 Pro
Telefonul are specificatii asemanatoare cu cele ale Galaxy J2, anuntat acum cateva saptamani. Este vorba de un display cu diagonala de 5″ (rezolutie 720p), procesor quad-core Spreadtrum SC8830, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 16 GB (plus slot pentru carduri microSD), camera principala de 8 MP (plus frontala de 5 MP) si acumulator de 2.600 mAh. La fel ca si Galaxy J2, noul J2 Pro dispune de inel Smart Glow pe partea din spate, in jurul camerei. Dispozitivul vine si in varianta Dual-SIM si ofera conectivitate 4G.

Galaxy J2 Pro costa echivalentul a 150 de dolari in India. Deocamdata nu se stie daca Samsung va lansa modelul si pe alte piete.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
सैमसंग j2 aeg कीमत, w.w.w.samasung phone.in, samsung j2 nesen, samsung-j2-poru, सैमसंग j2 समर्थक, samsangj2 समर्थक कीमत 2o17, samsung GT 5230 koddlari, j2 poru kimat, operamini pour samsung GT-C3350, सैमसंग j2 गुप्त कोड, sausage j2 mobil ringtong, Codes restauration samsung gt s3353, samsungmobiel paec, विपक्ष j2 4g कीमत, www सैमसंग j2 समर्थक, sausage j2 pro, коды для самсунга 5610, jocuri pe telefonul samsung j2, samsung paic, SAMSUNG NOU J2,
Back to top button
Close