MûreApplication mobileQuoi de neuf

Suna gratuit oriunde in lume de pe PC, trimite mesaje, poze si initiaza apeluri video cu Viber!!!

Nu cred ca trecut mult timp, decand s-a lansat versiunea de pour les fenêtres et Mac, dar cum am aflat de ea am si instalat-o, si pot spune ca m-am indragostit de aplicatia asta.
Folosesc Viber-ul atat pe iPhone cat si pe un telefon cu Android, pentru ca imi este foarte necesara sa vorbesc cu prietenii din strainatate si….este gratuita. Viber este o aplicatie excelenta pentru trimis mesaje text, sunat in tara si in strainatate, trimis si primit poze si trimis locatia partenerului de conversatie.

Aplicatia este acum compatibila atat pe telefoanele mobile cu sisteme de operare Android, IOS (iPhone), NOKIA, BlackBerry, Bada, Windows Phone, cat si pe calculatoarele cu sisteme de operare iOS (Mac) si Windows. Tot ce trebuie sa mai aveti, este o conexiune la Internet pe PC, sau pe telefon (prin WIFI sau 3G).

Free calls, text and picture sharing with anyone, anywhere! 

Iata cum arata versiunea de Viber pentru Windows PC.

Viber Desktop Windows PC

Viber for Windows lets you send free messages as well as make free calls to other Viber users, on any device and network, in any country!

screenWindowsV2

Aplicatia este foarte mica. nu consuma multe resurse si se instaleaza in numai cateva secunde. Dupa instalarea aplicatiei va trebui sa va inregistrati numarul de telefon pentru Viber (nu dureaza decat 5 secunde) si sa activati cu ajutorul codului primit prin SMS.

Viber for Windows lets you send free messages and make free calls to other Viber users, on any device and network, in any country!

Viber syncs your contacts, messages and call history with your mobile device, so you can start the conversation on the Viber mobile application and continue from the comfort of your PC.

Best-quality HD voice calls
Video calls
Free text and photo messages
Group conversations
No registration, passwords or invitations required
Contacts and messages sync between your mobile and Windows
Transfer ongoing calls between devices

Download Viber, enter your phone number, and start connecting with your friends.

Download Viber pentru Windows.

Aplicatia este 100% gratuita, iar functia pentru apeluri video (in versiune beta) este disponibila momentan numai pentru apelurile video PC – PC.

furtivité

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Laisser une réponse

Votre adresse email ne sera pas publiée. les champs requis sont indiqués *

Bouton retour en haut de la page