Android @GoogleAndroid AppsDownloadsFacebookiOS @AppleiOS AppsWhat's New

Facebook permite descarcarea clipurilor video si redarea lor in modul offline

Utilizatorii abonamentelor de date limitate sau cei care locuiesc in zone in care conexiunea de date nu este stabila se vor bucura sa afle ca Facebook a pornit un proces de actualizare al aplicatiei de mobil, care le va oferi posibilitatea de a downloada clipuri video pe dispozitivul mobil pentru a putea fi redate in modul offline. Aceasta noua functie a aparut deja pe telefoanele unora dintre utilizatori si urmeaza sa ajunga si la restul lumii in saptamanile viitoare.

facebook

Daca aceasta functie este activata pe contul personal, aplicatia Facebook va afisa o notificare. Aceasta descrie procesul de salvare al clipurilor si prezinta locul de unde vor putea fi redate odata ce sunt salvate. Aceste clipuri pot fi salvate pe termen nedefinit, putand fi redate oricand, oriunde si la orice distanta de timp dupa ce au fost copiate in memoria interna a terminalului mobil. Pentru a proteja drepturile de autor ale creatorilor de content, aceste clipuri nu pot fi accesate direct. Ele pot fi redate doar prin intermediul aplicatiei Facebook si sunt criptate pentru a nu putea fi detectate de alte aplicatii de redare multimedia. Procesul de salvare este simplu si intuitiv, fiind necesara doar apasarea pe meniul contextual de langa clipul video, de unde este selectata functia de salvare.

In prezent, doar cei care folosesc Facebook in versiunile beta 85 si 86 au primit functia de salvare a clipurilor video, urmand probabil ca in cateva saptamani sa fie implementata si in versiunea finala.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descargar facebook en español para sonyericsson j108, DESCĂRI JOCURI PE FEIZBUC CU SPAI DERMENT, تطبيقات samsung GT s5222 star 3 duos, تحميل فيس بوك لموبايل GT-S5222, java prilojenia za lg ku990, تحميل اصدار جديد جافا لهواتف lg, samsung gts 5610K sosyal aglar, Certyfikat darmowy pobierz na lg, Samsung gt-s 3350 app, samsung GT-S3653W url ayarları, apps java de pirati, gt c3510 samsung vodafon mesajla ayarla kurulum, gt3653 sertifika yukle, menghapus aplikasi samsung GT-S5610, samsung gt c3510 code format me, juegos java de ben10, What apps samsung mobile 240.320download, aplikacja facebook na telefon samsung gts3350, jeux java play, Скачать на телефон сониериксон фейсбук,
Back to top button
Close