Android @GoogleAndroid AppsDownloadsFacebookiOS @AppleiOS AppsWhat's New

Facebook permite descarcarea clipurilor video si redarea lor in modul offline

Utilizatorii abonamentelor de date limitate sau cei care locuiesc in zone in care conexiunea de date nu este stabila se vor bucura sa afle ca Facebook a pornit un proces de actualizare al aplicatiei de mobil, care le va oferi posibilitatea de a downloada clipuri video pe dispozitivul mobil pentru a putea fi redate in modul offline. Aceasta noua functie a aparut deja pe telefoanele unora dintre utilizatori si urmeaza sa ajunga si la restul lumii in saptamanile viitoare.

facebook

Daca aceasta functie este activata pe contul personal, aplicatia Facebook va afisa o notificare. Aceasta descrie procesul de salvare al clipurilor si prezinta locul de unde vor putea fi redate odata ce sunt salvate. Aceste clipuri pot fi salvate pe termen nedefinit, putand fi redate oricand, oriunde si la orice distanta de timp dupa ce au fost copiate in memoria interna a terminalului mobil. Pentru a proteja drepturile de autor ale creatorilor de content, aceste clipuri nu pot fi accesate direct. Ele pot fi redate doar prin intermediul aplicatiei Facebook si sunt criptate pentru a nu putea fi detectate de alte aplicatii de redare multimedia. Procesul de salvare este simplu si intuitiv, fiind necesara doar apasarea pe meniul contextual de langa clipul video, de unde este selectata functia de salvare.

In prezent, doar cei care folosesc Facebook in versiunile beta 85 si 86 au primit functia de salvare a clipurilor video, urmand probabil ca in cateva saptamani sa fie implementata si in versiunea finala.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
gt3653 sertifika yukle, كودات سامسونج g t s 5610, juegos java de ben10, κωδικός επαναφοράς c3520, aplicatii java power, jogos java de suspense, تحميل لعبة من الطبقات نوكيا, تحميل برامج لموبايل سامسونج gt s5222, تحميل برامج لموبايل سامسونجs5222r, samsung 3303k codi, samsung gt c3300k oyun yukle okey, تحميل شهادات نوكيا, Atualizar java do meu celular lg c195, تحميل برامج لموبايل سامسونج gt-s5222, Download themes bola buat hp sony j108i, Como eliminar las aplicaciones de juegos y más de teléfono samsung gt-e3300l, samsung gts 5610K sosyal aglar, تحميل واتس اب سامسونج s5222, télécharger opera mini GT-B2100i, العثور على شهادة مصدر الفيسبوك للهاتف,
Back to top button
Close