Home / Facebook / Facebook lanseaza live video streaming 4K pentru toate conturile din Europa

Facebook lanseaza live video streaming 4K pentru toate conturile din Europa

YouTube este singurul mare jucator de pe piata de social / content media  care ofera in prezent servicii de live streaming la rezolutii 4K.

Pana in prezent, Facebook ofera posibilitatea de live video streaming pana la rezolutii de 720p HDTV. Este adevarat ca aceasta nu este o rezolutie slaba, insa cerintele utilizatorilor si dezvoltarea tot mai mare a smart TV-urilor 4K, cere noi standarde de calitate a imaginii video.

Incepand de vineri, 7 aprilie 2017, Facebook lanseaza in majoritatea tarilor din Europa, serviciul de Live Streaming 4K.

Vedetele, companiile, bloggeri sau alte medii care doresc sa imparta imagini live pe conturile de Facebook, o pot face de vineri la rezolutii de 4K.

Un pas foarte important pentru Facebook, care luna de luna aduce imbunatatiri si noi optiuni atat aplicatiei pentru dispozitivele mobile iOS si Android, cat si versiunii web a platformei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
خلفية تلفون سامسونج s5222, تطبيقات جافا للترجمه لسامسونج, opera mini de telephon samsing, تنزيل برامج التواصل نوع الهاتف s5222, تنزيل فيس بوك E_2252, code pour reinitialisé le rezo gprs de mn galaxy s3, sertifika bulunamadı hatası çözümü, ovi sklep pobierz, प्ले स्टोर, تنزيل العاب ارقام سامسونج GT-s5220, تنزيلفيسبوك,
RomanianEnglishFrenchGermanItalianSpanishPortugueseHindiDanishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEstonianFinnishGreekHebrewHungarianIndonesianIrishJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishRussianSerbianSlovakSlovenianSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese