Internet MobileMobile AppsWhat's New

Facebook dezactiveaza Web Messenger pentru telefoanele mobile si smartphones

Facebook are dezvoltata foarte bine versiunea de Messenger pentru toate tipurile de telefoane mobile si smartphones. Pentru Android si iOS, Facebook dezvolta si aduce constant noi functii si optiuni pentru aplicatia Messenger.
Cu toate acestea sunt multi utilizatori care in locul aplicatiei mobile, folosesc versiunea web mobile pentru a accesa contul de Facebook si pentru a schimba mesaje cu prietenii de pe reteaua de socializare.
Pentru acesti utilizatori avem o veste proasta. In viitorul apropiat, Facebook va dezactiva posibilitatea de a trimite si primi mesaje in versiunea Facebook Web pentru mobile.

messenger_web_facebook

In acest fel, utilizatorii sunt fortati sa instaleze aplicatia Messenger a Facebook daca mai doresc sa comunice prin mesaje cu prietenii din retea.
Nu se stie exact de ce a luat conducerea Facebook aceasta decizie, dar din cate se pare, motivele de securitate si confidentialitate au dus la acest lucru. In versiunea web mobile, nu exista posibilitatea de criptare a mesajelor trimise si primite.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
messenger blokowanie odbieranych wiadomości , telecharger applications pour samsung s5610, Messenger для мобільних телефонів Samsung, aplikasi sony ericsson j108i, game/nokia.mobi/entry/van/video/, Aplicaciones compatibles con mi nokia n73, ندي سامسونجS5222R, www.wa sony j108i, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, nokia.mobi/entry/van/music/games, Hp sony tipe j108i, جهاز سوني اليكسون G108, code universel samsung, Samsung s5230 alkalmazasok programok, mobilversiongoogle, nokia.mobi/entry/van/video/apps/,
Back to top button
Close