DownloadsMicrosoft @MobileMobile Apps

Download Facebook App pentru Windows Mobile 6

Daca te numeri printre milioanele de utilizatori Facebook si doresti sa fii in contact cu prietenii tai din retea cat mai mult timp posibil (chiar si cand nu te afli in fata unui computer cu conexiune la internet), atunci ai nevoie de aplicatia Facebook, marca Microsoft, pentru Windows Mobile (conditia, evidenta de altfel, este sa detii un telefon cu Windows Mobile).

Ce poti face folosind aplicatia Facebook pentru Windows Mobile:

    • Trimite mesaje oricarui contact din lista ta de prieteni.
    • Uploadeaza direct pe Facebook pozele si clipurile facute cu telefonul mobil.
    • Suna sau trimite sms-uri contactelor din lista ta de prieteni Facebook.
    • Administreaza-ti profilul si posteaza oricand vrei, de oriunde.
scr_facebook01 scr_facebook02
scr_facebook03 scr_facebook04

De asemenea, cu Facebook App pentru Windows Mobile poti fi la curent, oricand, cu update-urile sau noile postari ale prietenilor tai, statusurile tale pot updatate in functie de activitatile de moment, pozele sau clipurile pot fi uploadate imediat ce au fost facute – aproape live ;) si, nu in ultimul rand, puteti crea impresia prietenilor ca sunt de fata la actiunile dvs, descriindu-le pe Facebook exact in timpul desfasurarii acestora. Super, nu?

Download Facebook App pentru Windows Mobile 6 & enjoy socialising! ;)

Nota: Aplicatia este disponibila pentru versiunile Windows Mobile in engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, olandeza, poloneza si greaca (recomandam folosirea versiunii in limba engleza :P). Pentru instructiile de downloadare si instalare vizitati acest link.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descarcare aplicatia 30/30, pozele facute cu faceapp sunt .., aplicatia30/30, फेसबुकapp, desc facebook para android, telecharger facebook windows mobile 6 LG, facebook за всеки телефон опера моби апс, फेसबुकapp, jeux hd pour windows mobile6, facebook aplikace na windows mobile 6 profesional zdarma ke stazeni, facebook wm6 download, descargar facebook para windows mobile 6.0,
Back to top button
Close