Android AppsFacebookiOS AppsMobile AppsWhat's New

Facebook a lansat Slingshot, o aplicatie mobila care permite trimiterea de mesaje temporare

Saptamana trecuta Facebook a facut disponibila accidental in Apple App Store aplicatia Slingshot, pe care apoi au retras-o cu explicatia scurta ca aplicatia va fi lansata in curand. Ei bine, cei curiosi sa afle exact despre ce este vorba nu au avut prea mult de asteptat, astazi aplicatia fiind lansata oficial atat in versiunea pentru iOS cat si cea pentru Android (momentan insa este disponibila doar pe teritoriul USA, deci curiosii din alte regiuni se pare ca vor mai avea de asteptat o perioada).

slingshot-android

In cazul in care va intrebati ce anume reprezinta exact aplicatia Slingshot, ei bine aceasta este foarte asemanatoare cu deja populara Snapchat, o aplicatia prin intermediul careia utilizatorii de dispozitive mobile pot trimite mesaje foto sau video temporare, acestea fiind disponibile doar pentru o perioada limitata, pentru ca apoi sa dispara fara urma (mesajele nu vor fi inregistrate pe niciun server si nu pot fi recuperate dupa expirarea acestora). Insa fata de Snapchat, Slingshot vine cu o modificare semnificativa, si anume faptul ca utilizatorul care primeste un mesaj (foto sau video), nu poate vizualiza respectivul mesaj decat daca trimite unul inapoi (ati inteles bine, intai trimiteti raspuns la mesaj, abia apoi vizualizati mesajul).

Cum Slingshot inca nu este disponibila in intreaga lume si abia a fost lansata, ramane de vazut daca va avea succes la utilizatori sau daca restrictiile impuse de aceasta (restrictii care sunt practic impuse de ceea ce reprezinta aplicatia) vor face ca aplicatia sa devina urmatorul mare esec al Facebook (dupa Facebook Home).

Leave a Reply

Back to top button