FacebookiOS AppsMobile AppsWhat's New

Facebook a lansat Rooms, o aplicatie mobila care faciliteaza discutiile anonime de tip forum

Facebook a lansat saptamana trecuta in SUA o noua aplicatie mobila numita Rooms, care permite utilizatorilor sa initieze conversatii tip forum sub adapostul anonimatului.

fb-rooms

Prin intermediul Rooms, utilizatorii pot crea “camere” carora le sunt atribuite diferite subiecte de discutie (subiectul este ales de cel care creeaza camera), pe care ulterior le pot customiza dupa preferinte.

rooms-subject

Discutiile din interiorul camerelor vor fi afisate sub forma de news feed si vor include mesaje, imagini sau clipuri video, iar accesul la camerele disponibile se face prin intermediul invitatiilor lansate de participantii la discutii. Cei care doresc sa raspunda unei astfel de invitatii trebuie sa faca un screenshot al acesteia, iar aplicatia va scana pozele recente si va loga utilizatorul in camera pentru care a fost lansata invitatia.

Desi a fost lansata de Facebook, aplicatia Rooms nu necesita un cont de utilizator Facebook pentru a fi folosita, utilizatorii Rooms putand crea o identitate diferita pentru fiecare camera pe care o vor crea/accesa. De asemenea, nu este necesara nici introducerea unei adrese de e-mail, aceasta optiune fiind disponibila optional pentru cei care doresc sa se asigure ca nu vor pierde accesul la anumite camere de discutii in cazul schimbarii dispozitivului mobil sau a reinstalarii aplicatiei. Cu toate aceasta, utilizatorii Rooms nu vor ramane complet anonimi, ci mai degraba vor putea crea identitati digitale diferite, asemanatoare cu cele de pe un forum.

facebook-rooms

Momentan, aplicatia Rooms este disponibila doar in SUA, UK si alte cateva tari vorbitoare de limba engleza, si doar pentru dispozitivele iOS. Facebook a anuntat insa ca intentioneaza sa lanseze si o versiune Android a aplicatiei la inceputul lui 2015.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل‏ ‏برنامج‏ ‏الفيس‏ ‏بوك van/main/700, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/c7-00, go.store.nokia.mobi/entry/apps/205, google mapstorenokia.mobi/entry/van/main/700, .http//:www go.store.ovi.mobil/entry/van/game/N112, nokia 603facebok uygulama ücretsiz, игрыnokia.mobi/entry/van/main/701, www.http//go.store.nokia mobi/entry/van/apb/205, nokia.mossbi/entry/van/video/, nokia.mobi/entry/van/videofacebook downloud, Facebok dowloand, Download aplikasi hp nokia go store nokia mobi entry van apps 205, go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/n112, http://nokia.mobi/entry/van/main/N3, http://go.store.tema nokia 205.mobi/entry/van/, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/N110, wapdam hd camera download for nokia 302, facebooknokia.mobi/entry/van/main/603, Yyueuyretrereewgrewertuiyuuuuyuyuyuyuyuyuyyuyuyuyuyuuyu3yuyuuyuyyuyuuyuuyuuyuuyuiuyuiuyuiuiiuiuioiuioeiuiotreiuerwoiuwqepoiouiwerkirwsjlrehttp://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/200, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/N110,
Back to top button
Close