Android @GoogleMobiilirakendusedSamsung

Samsung Galaxy Tab 3, o noua tableta de 7” usor mai rapida decat Tab 2 a fost lansata in aceste zile

Samsung continua sa se mentina in topul mondial pe piata tabletelor si lanseaza a 3-a generatie de tablete din seria Galaxy Tab. Noua Samsung Galaxy Tab 3 este o tableta de 7” usoara si accesibila ca dimensiuni ce incearca sa isi invinga adversarul direct, noul iPad mini de la Apple. Echipata cu procesorul prezent pe gadget-ul de succes Galaxy S2, un Dual Core tactat la 1,2GHz, noua tableta promite a fi mai rapida in rularea aplicatiilor decat predecesoarea ei si cu ajutorul memoriei RAM de 1GB poate face fata cerintelor OS-ului Android v4.1 Jelly Bean si astfel utilizatorul poate beneficia din plin de avantajele functiilor sistemului de operare dezvoltat de Google.

Finisarea exceptionala specifica producatorului coreean face din Galaxy Tab 3 o tableta dorita de toti cei ce-si doresc un gadget performant, de calitate si usor de manevrat. Noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 se adreseaza segmentului budget care nu isi puteau permite o tableta de 10” mai mare si mai scumpa si a aparut datorita invaziei de tablete de 7”, ale concurentilor accesibile si suficient de performante incat sa fie usor asimilate de publicul interesat.

Noua tableta va fi disponibila ca si alte modele, in doua variante: Samsung Galaxy Tab 3 7.0 P3200 ce va avea incorporata un modem 3G si functii de telefon si varianta Samsung Galaxy Tab 3 7.0 P3210 ce va putea fi conectata numai la o retea Wi Fi. Memoria interna de 8 sau 16GB va putea fi suplimentata in functie de nevoi pana la 64GB prin intermediul unui card microSD. Partea multimedia este asigurata de o camera foto principala de 3,15MP si una frontala pentru apeluri video de 1,3MP iar ca componente suplimentare putem aminti de portul infrarosu tot mai prezente pe noile tablete ce ofera posibilitatea de a interactiona cu smartTV-urile si a folosi gadget-ul ca o telecomanda. Autonomia un capitol la care toate gadget-urile suspina, este asigurata de un acumulator de 4000mAh ce incearca sa faca fata nevoilor energetice ale noului gadget si promite timpi de stand-by si de finctionare acceptabili. Noile modele vor fi disponibile pe piata incepand cu lunile mai – iunie si asteptam cu interes raspunsul concurentilor la acest pas facut de Samsung si noi modele similare ce vor apare pe piata.

Jäta vastus

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Tagasi üles nupp