SamsungMis on uut

Magazine si Preturi pentru Samsung Galaxy S9 Plus si Samsung Galaxy S9

Mult asteptatul flagship de la Samsung, Samsung Galaxy S9 Plus si Samsung Galaxy S9 au fost puse in vanzare pe marile magazine online din Romania. Comenzile pot fi efectuate insa atat pe eMAG cat si pe QuickMobile, este trecuta ca perioada de livrare “luna martie” fara sa fie specificata o data exacta.
Este de asteptat ca pana pe data de 15 Martie aceastea sa poata ajunge la cumparatori. Samsung anuntand ca Romania va face parte din “primul val” de livrari ale noilor device-uri.

Preturile de intrare pe piata din Romania sunt urmatoarele:

Galaxy S9 Dual Sim 64GB LTE 4G / 4GB RAM : 3.900 LEI, atat la magazinul online eMAG cat si la QuickMobile. Cu mentiunea ca cel din urma ofera cadou si un card Micro SDXC Samsung de 128 GB. Cadou oferit pentru toate modele de S9.

Galaxy S9 Plus Dual Sim 64GB LTE 4G / 6GB RAM – 4.400 LEI pe ambele megazine.

Ambele variante vin cu un spatiu de stocare de 64GB ce poate fi extins, insa marile diferente stau in dimensiuni, in memoria RAM ja baterie.

Suntem de parere ca daca aveti rabdarea cel mai bun punct forte, puteti sa asteptati doua sau trei luni pana sa cumparati un S9. Cu siguranta preturile or sa scada simtitor.

vargsi

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Jäta vastus

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Tagasi üles nupp