iOS @AppleiOS-i rakendusediPhoneMobiilirakendusedÕpetusMis on uut

Enable WhatsApp Dark Mode on iOS / iPhone

Dark Mode for WhatsApp iOS App

In toamna lui 2018, Apple a dat tonul pentru Dark Mode pe sistemele de operare. S-a inceput odata cu lansarea sistemului de operare macOS Mojave, iar la scurt timp a venit si Microsoft cu o versiune Dark Mode pentru Windows 10. Se pare ca aceasta noua interfata a fost repede adoptata de multi utilizatori, fapt ce a determinat Apple sa introduca dark mode si pe sistemele de operare iOS ja iPadOS. Producatorii de smartphone-uri Android s-au aliniat si ei cu noul stil, iar acum innterfata “intunecata” este prezenta pe Samsung, Motorola, Huawei, LG, etc Adnroid devices.

Compania Facebook a anuntat in repetate randuri ca lucreaza la o interfata dark atat pentru reteaua de socializare Facebook cat si pentru aplicatiile ce-i apartin. Instagram si WhatsApp.
In timp ce aplicatia Facebook pentru iOS mai are putin de asteptat pana va avea oficial un design cu dark mode, Instagram are aceasta optiune de cateva luni, iar WhatsApp Messenger a primit in cel mai recent update aceasta optiune. La o saptamnana dupa ce WhatsApp a primit optiunea dark mode pentru aplicatia de Android, aceasta este disponibila acum si pentru posesorii de iPhone.

Cum activam Dark Mode pentru WhatsApp pe iPhone / iOS

In primul rand trebuie sa avem instalata cea mai recenta versiune de WhatsApp pentru iOS. Putem verifica actualizarea in App Store.

Daca in mod nativ folosim deja interfata dark pe iOS, aplicatia WhatsApp se va seta automat pe modul dark.

Activarea se face din setarile iPhone. Settings ? Display & Brightness ? Dark.

Din pacate, momentan nu exista posibilitatea activarii dark mode din setarile aplicatiei WhatsApp.

vargsi

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Jäta vastus

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Tagasi üles nupp