iOS @AppleiOS-i rakendusediPadiPhone

Aplicatii pentru iPad: Vremea, Inventar, Calculator, Memorarea Vocii (Apps for iPad: Weather, Stocks, Calculator, Voice Memo)

Detinatorii unui iPhone care isi aleg un iPad pot fi surprinsi sa afle ca in timp ce detaliile despre iOS sunt la fel, aplicatiile nu mai sunt. Vremea de la Apple si aplicatiile Inventarul, Calculatorul, Busola, Telefonul si Memorarea Vocii sunt principalele aplicatii de pe iPhone, dar sunt de negasit pe iPad Air sau iPad mini. Probabil cei de la Apple s-au gandit ca aplicatiile vor dauna interfatei sau pur si simplu ca nu vor fi neaparat necesare pe o tableta precum sunt pe un telefon. Ceea ce conteaza este faptul ca App Store asigura toate aplicatiile necesare pentru iPad-ul dumneavoastra. Care sunt cele mai bune, dar si mai important, care sunt cele mai bune pentru dumneavoastra?

first iPad

Cea mai buna aplicatie pentru Vreme

best_weather_apps_ipad_hero

Deoarece nu exista nicio versiune a aplicatiei pentru Vreme si pentru iPad, va trebui sa verificati temperatura si prognoza meteo intrand si descarcand aplicatia din App Store. Dar veti intampina o alta problema: sunt prea multe aplicatii bune pentru vreme din care sa alegeti. Este una dintre cele mai populare categorii de aplicatii din magazin, iar dezvoltatorii si designerii au realizat aceste aplicatii pentru vreme perfecte pentru a se potrivi oricarui tip de nevoie. Sunt atat de multe, insa dumneavoastra o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.
Avem si cateva exemple de aplicatii pentru dumneavoastra:

Yahoo Weather seamana cu aplicatia de pe iPhone, de fapt este cam acelasi lucri, doar ca aceasta are informatii mai detaliate. Aceasta arata imagini si animatii superbe pe fundal ale utilizatorilor Flickr. De asemenea, aplicatia Yahoo Weather este gratuita.

yahoo_weather_ipad_best_apps_screens

Clear Day are ecranul principal care arata conditiile vremii cu un fundal animat dragut care alterneaza atata timp cat sunteti in aplicatie. QuickView va va arata un sumar al conditiilor curente al fiecarui loc adaugat de dumneavoastra in aplicatia Clear Day. Daca vor fi alerte in legatura cu vremea din zona dumneavoastra, acestea vor aparea in partea de sus a ecranului intr-un banner rosu. Aceasta aplicatie poate fi descarcata la pretul de 1.99$.

clear_day_ipad_screens

Magical Weather functioneaza ca un sistem de casute care reprezinta diferite locatii. Adaugati toate locurile pentru care doriti sa aflati informatii despre prognoza meteo si totul este perfect. Fiecare casuta arata o vizualizare rapida a conditiilor curente din zona respectiva. Atingeti oricare dintre casute pentru a mari acea zona. Asemenea aplicatiei Clear Day, Magical Weather foloseste imagini si animatii superbe pentru a reprezenta conditiile curente ale vremii. Aceasta este disponibila la pretul de 0.99$.

magical_weather_ipad_screens

Today Weather nu este doar o aplicatie minunata ci si foarte usor de utilizat. Trebuie doar sa adaugati locatiile pe care vreti sa le monitorizati si Today Weather se ocupa de restul. Aceasta aplicatie are o interfata unica pentru graficele temperaturilor joase sau inalte. Este usor de citit si pur si simplu superba. Daca nu va pasa de animatii extravagante, dar totusi va doriti o aplicatie frumos realizata, Today Weather este ceea ce va trebuie, la pretul de doar 1.99$.

today_weather_ipad_screens

Cea mai buna aplicatie pentru Inventar

best_stock_market_apps_ipad_hero

Chiar daca si aceasta aplicatie trebuie descarcata, ramane totusi un instrument uimitor in coordonarea finantelor dumneavoastra, acasa sau la munca, chiar si in deplasare. De la verificara investitiilor dumneavoastra, la monitorizarea trendurilor sau pentru a afla cand puteti cumpara si cand sa va retrageti, atunci aveti nenumarate plicatii care va pot ajuta sa faceti tot ceea ce doriti. Care este cea mai buna aplicatie pentru dumneavoastra? Uitati aici cateva din favoritele noastre:

Bloomberg combina piata de stocuri cu analiza si stirile financiare. Nu este o aplicatie dedicata strict inventarului si portofoliilor, dar ofera destule informatii pentru comerciantul de rand. Nu veti gasi schimburi comune precum DOW si NASDAQ in Bloomberg ci tot felul de piete ale lumii. Daca va doriti stirile, analiza financiara si stocurile intr-un singur loc, atunci Bloomberg este ceea ce cautati si este si gratuita.

bloomberg_best_apps_stocks_screens

StockTouch este o aplicatie noua si interesanta datorita interfatei si datorita modului in care trebuie sa interactionati cu ea. Ecranul principal din StockTouch sorteaza stocurile dupa tipul lor. Apasati pe oricare dintre tipuri pentru a vedea stocurile actuale. Daca nu va place modul in care sunt aranjate stocurile, le puteti schimba intrand in setari. Daca sunteti in cautare de o aplicatie pentru invetar care e usor de folosit si care ofera informatii foarte bune, StockTouch este ceea ce cautati.

stocktouch_best_stock_apps_ipad_screens
Yahoo Finance este usor de folosit si nu ofera decat stiri legate strict de stocuri. Stocurile urmarite de dumneavoastra apar in partea dreapta pentru un acces mai rapid. Stirile stau deoparte pana cand doriti voi sa le vizualizati, acesta fiind un plus pentru aplicatie.

yahoo_finance_best_stock_apps_ipad_screens

Cea mai buna aplicatie pentru Calculator

best_calc_apps_ipad_hero

Apple nu include o aplicatie pentru calculator pe un iPad asa cum o fac pe un iPhone si iPod touch, asadar daca doriti sa va jucati cu numerele sau sa faceti ecuatii complexe, trebuie sa mergeti in App Store. E un lucru bun, deoarece asa va puteti alege aplicatia dorita. Uitati cateva dintre aplicatiile noastre preferate:

PCalc este una dintre cele mai bune aplicatii disponibile. Nu are in pachet doar caracteristici ci este si usor de folosit si are o interfata minunata. PCalc se potriveste tuturor, de la studenti pana la ingineri, oameni de stiinta si tuturor oamenilor care aleg aplicatia si o folosesc. Suporta 64 biti pentru iPad Air si iPhone 5s, multe teme si alte personalizari. Aplicatia este disponibila la pretul de 9.99$.

pcalc_best_apps_screens

CALC este una dintre cele mai minunate aplicatii pentru calculator din cate am vazut. Cumparand varianta premium la pretul de 1.99$, veti avea acces la toate temele si caracteristicile acesteia. La bazele lui, CALC este un calculator stiintific, dar poate performa si conversii curente, unitare si mai multe. Daca va doriti un calculator obisnuit, care sa fie usor de folosit, dar care sa aiba abilitatea de a face calcule dificile, CALC este aplicatia de care aveti nevoie si este gratuita.

calc_ipad_best_apps_screens

Cele mai bune aplicatii pentru Memorarea Vocii

voice_memos_best_ipad_apps_hero

CaptureAudio va permite sa inregistrati audio notitele in timp ce le tastati. Acest lucru face ca aplicatia sa fie perfecta pentru studentii care vor sa isi inregistreze notitele de curs. Orice notita audio pe care o luati poate fi sincronizata cu Dropbox si accesata de pe iPhone-ul dumneavoastra sau de pe orice alt dispozitiv iOS. Este minunata pentru conferinte, lecturi si orice alt tip de inregistrare audio de care aveti nevoie sa va amintiti intr-un anumit moment. CaptureAudio poate fi descarcata atat pe iPad cat si pe iPhone.

capture_audio_screens_best_apps

Recorder App Pro este una dintre cele mai avansate aplicatii de inregistrare a vocii disponibile si are cateva caracteristici extra precum o sectiune de inregistrari private care este protejata prin parola, auto-pauza cand sunt recunoscute pauzele lungi si mai multe. Nu este doar una dintre cele mai avansate aplicatii ci si una dintre cele mai bine realizate. Recorder App Pro se sincronizeaza cu o multime de servici de depozitare precum Dropbox, Google Drive, SugarSync si multe altele. CaptureAudio poate fi descarcata atat pe iPad cat si pe iPhone.

recorder_app_pro_screens_best_apps

2 Kommentaarid

Jäta vastus

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Tagasi üles nupp