ACERQué hay de nuevo

Acer Iconia W3 prima tableta de 8 inchi cu Windows 8

O tableta de luat in calcul cu un form factor mai mic, de numai 8 inchi este si Acer Iconia W3. Pentru cei prefera o tableta cu Windows simtindu-se „ca acasa” vor avea parte de un dispozitiv cantarind putin peste un kilogram si masurand sub o jumatate de centimetru grosime. Autonomia acestui gadget este in jur de opt ore, in timp ce ecranul mic are o rezolutie de 1.280 x 800 si poate reda video in 720p. Interesanta la acest model este deasemenea o tastatura dock full-size optionala, cam asimetrica, aceasta fiind mai mare decat tableta in sine.

iconiaw3Iconia W3 gazduieste, de asemenea, un procesor dual-core Intel Atom Clover Trail 72760 la o frecventa de 1,8 GHz, avand 2GB RAM si o memorie internade 32 o 64 GB, cu suplimentare de 32 GB spatiu prin card microSD. Pe tableta, mai gasim pe fiecare parte cate o camera de 2 megapixeli, plus conectivitate prin Bluetooth 4.0 y micro-USB. Legat de conectivitate aceasta mai vine dotata cu un port micro-HDMI ce asigura, de asemenea, afisarea pe ecrane mai mari, desi tableta duce lipsa de multitudinea de porturi aflate pe fratii sai mai mari, cum ar fi USB 3.0 o Thunderbolt.

acer-iconia-w3-leakLegata de software aceasta ruleaza pe Windows 8, iar Acer a adaugat intr-o versiune completa de Microsoft Office Home y Student 2013 gratuite.

Iconia W3 va avea un pret de 329 de euro para 32 GB y 379 de euro para 64GB iar keyboard dock-ul la 69 de euro.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *

Botón volver arriba