iOS @AppleiOS AppsiPhoneMobile AppsTutorialWhat's New

How to make WhatsApp consume less battery on iPhone

Cele mai mari consumatoare de baterie pe iPhone sau pe alte smarphone, sunt fara indoiala aplicatiile de social media si cele de chat. Daca vrei ca bateria iPhone sa te tina mai mult pe durata unei zile si sa consumi mai putin spatiu de stocare, in acest tutorial o sa vezi cum faci WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone.

Nu va fi afectata expedierea si receptionarea de mesaje text, mesaje vocale sau apeluri voce sau video.

Unlike Telegram and other messaging applications, WhatsApp does not have a mode for saving energy, and the application runs processes in the background almost constantly. There would be nothing wrong with receiving an updated content when we open an application, only that in the case of WhatsApp it is not necessary. When you receive messages, they are delivered through the push notification system.

Two methods in which you can see how to make WhatsApp consume less battery on iPhone

Disable Background App Refresh for WhatsApp and disable the automatic download of media content and documents. The latter will save both battery and storage space.

Disable Background App Refresh for the WhatsApp application

1. You open Settings pe iPhone and go to General ? Background App Refresh.

2. In the list of applications from Background App Refresh come “Off” pentru aplicatia WhatsApp.

Dezactiveaza descarcarea automata de poze, video si documente pe WhatsApp

Atunci cand primesti poze, video, audio sau documente pe aplicatia WhatsApp, acestea sunt descarcate automat in aplicatie pentru a putea fi vizualizate. Nu vorbesc despre descarea lor pe spatiul de stocare, ci doar in aplicatie.

Asta inseamna ca atunci cand este primit un mesaj cu continut media, aplicatia il va descarca automat pentru ca utilizatorul sa-l poata vizualiza. Inseamna ca procesorul iPhone este pus la treaba, la fel si bateria.

Ca sa faci aplicatia WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone, cel mai bine este sa nu permiti descarcarea automata a continutului media si al documentelor.

1. Deschizi aplicatia WhatsApp si mergi in Settings the Storage and Data.

2. In Storage and Data, go to Media Auto Download si dezactivezi descarcarea automata pentru: Photos, Audio, Video, Documents.

WhatsApp sa consume mai putina baterie
How to make WhatsApp consume less battery on iPhone

Dupa ce faceti aceste setari, un video primit intr-o conversatie va putea rula numai dupa ce dvs. apasati pe el pentru descarcare.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button