iOS @AppleiOS GamesiPadiPhoneWhat's New

Apple will introduce Game Mode for iPhone / iPad

Ceea ce așteptau mulți posesori de dispozitive iPhone și tablete iPad, în sfârșit este aproape să se întâmple! Din câte se pare, Apple va introduce Game Mode pentru iPhone / iPad.

Deși această funcție este în prezent disponibilă exclusiv pe computerele Mac odată cu lansarea în versiune beta a sistemului de operare macOS Sonoma, se pare că Apple a lucrat pentru a aduce Game Mode și pe dispozitivele care rulează iOS 17 sau iPadOS 17.

Recent, Apple a lansat cea de-a patra versiune beta a iOS 17 pentru dezvoltatori. Deși actualizarea nu aduce caracteristici noi majore, în codul sistemului sunt ascunse câteva chestii interesante. Mai precis, au fost descoperite dovezi că Apple lucrează la Game Mode pentru iOS și pentru iPadOS.

Game Mode pentru iPhone / iPad
Game Mode pentru iPhone / iPad

Although we hope that this feature will be present on iPhone / iPad devices as soon as possible, it is possible that these frameworks discovered on the new version of iOS 17 represent only code sequences common to the macOS Sonoma system. As we know, Apple has been working hard in recent years to bring as many common elements of compatibility as possible to the operating systems for Mac and iPhone.

Rămâne să vedem în versiunile viitoare ale iOS 17 Beta dacă Apple va aduce modificări la aceste coduri destinate Game Mode.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button