iOS @AppleiOS AppsMobile AppsWhat's New

Login on WhatsApp with your email address

WhatsApp introduces a new functionality for iOS (iPhone) users, offering the possibility to associate email addresses with their accounts. This update, included in version 23.24.70 of the iPhone app, allows users to authenticate their account by verifying their email address instead of SMS messages. Authentication on the WhatsApp application with the email address, not...

Această opțiune de autentificare pe aplicația WhatsApp cu adresa de email este foarte utilă în situațiile în care utilizatorii întâmpină dificultăți temporare în primirea codurilor de 6 cifre prin SMS. Cu toate că această funcție a fost inițial disponibilă în versiunea beta, acum este extinsă la toți utilizatorii, odată cu cel mai recent update al aplicației WhatsApp din App Store.

Cum activezi autentificarea pe WhatsApp cu adresa de email

Noua opțiune de autentificare pe WhatsApp cu adresa de email este disponibilă în WhatsApp Settings > Account. Trebuie să te asiguri că ai cea mai recentă versiune a aplicației. 23.24.70 sau versiune mai nouă.

Deși jurnalul oficial de modificări menționează remedierea unui bug care provoca încetinirea aplicației pentru unii utilizatori, o altă caracteristică semnificativă nu este inclusă în această listă. Utilizatorii pot acum asocia adresele de email cu conturile lor WhatsApp, oferindu-le o alternativă la autentificarea prin SMS. Este important de subliniat faptul că această adăugare nu înlocuiește numerele de telefon, ci oferă o metodă suplimentară de acces. Dacă nu aveți încă această funcționalitate de autentificare pe WhatsApp cu adresa de email, este recomandat să vă asigurați că aplicația este actualizată la cea mai recentă versiune din App Store, pentru a vă bucura de toate noile caracteristici și îmbunătățiri.

Related: Cum autentifici un cont WhatsApp pe mai multe telefoane

WhatsApp este cu siguranță cea mai utilizată aplicație de mesagerie text, voce și video, iar principalul motiv pentru această popularitate se datorează măsurilor de securitate. Mesaje aproape imposibil de interceptat, metode de autentificare sigure pentru protejarea conturilor, sunt principalele atuuri în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button