ACERWhat's New

Acer Iconia W3 prima 8 inch tablet with Windows 8

O tableta de luat in calcul cu un form factor mai mic, de numai 8 inchi este si Acer Iconia W3. Pentru cei prefera o tableta cu Windows simtindu-se „ca acasa” vor avea parte de un dispozitiv cantarind putin peste un kilogram si masurand sub o jumatate de centimetru grosime. Autonomia acestui gadget este in jur de opt ore, in timp ce ecranul mic are o rezolutie de 1.280 x 800 si poate reda video in 720p. Interesanta la acest model este deasemenea o tastatura dock full-size optionala, cam asimetrica, aceasta fiind mai mare decat tableta in sine.

iconiaw3Iconia W3 gazduieste, de asemenea, un procesor dual-core Intel Atom Clover Trail 72760 la o frecventa de 1,8 GHz, avand 2GB RAM si o memorie internade 32 or 64 GB, cu suplimentare de 32 GB spatiu prin card microSD. Pe tableta, mai gasim pe fiecare parte cate o camera de 2 megapixeli, plus conectivitate prin Bluetooth 4.0 and micro-USB. Legat de conectivitate aceasta mai vine dotata cu un port micro-HDMI ce asigura, de asemenea, afisarea pe ecrane mai mari, desi tableta duce lipsa de multitudinea de porturi aflate pe fratii sai mai mari, cum ar fi USB 3.0 or Thunderbolt.

acer-iconia-w3-leakLegata de software aceasta ruleaza pe Windows 8, again Acer a adaugat intr-o versiune completa de Microsoft Office Home and Student 2013 gratuite.

Iconia W3 va avea un pret de 329 de euro for 32 GB and 379 de euro for 64GB iar keyboard dock-ul la 69 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button