Android @GoogleMobile AppsMOTOROLA

Electrify 2 XT881, un Dual-Core Android smartphone ce-i vor impresiona pe fanii Motorola

Motorola este unul din pionierii dezvoltarii telefoniei mobile si acest lucru este unul din motivele pentru care datorita istoriei si experientei in acest domeniu, dar mai ales a patentelor detinute, Google a achizitionat divizia telecom a Motorola. Motorola Electrify 2 XT881 se doreste a fi un altfel de smartphone Android ICS, mai subtire, rezistent la agentii externi si cu o autonomie peste media generala a smartphone-urilor. Noul Motorola este dotat cu ecran capacitiv de 4,3”, avand o rezolutie de 540×960 pixeli, ce are inglobat in el tehnologia ColorBoost si o camera de 8MP cu autofocus ce asigura conditii excelente pentru filmare video HD 1080p iar procesorul Dual Core de 1,2GHz asistat de modulul GPU PowerVR SGX540 permite rularea aplicatiilor multimedia de inalta rezolutie ce pot fi descarcate din magazinul Google Play.

Electrify 2 XT881 este echipat standard cu intregul pachet de conectivitate prezent aproape la toate smartphone-urile de ultima generatie, permitand o varietate de variante de transfer de date intre el si alte dispozitive. Dintre principalele puncte forte ale noului model Motorola mentionam rezistenta la contactul cu lichide (prezenta deja la tot mai multe modele din portofoliul) si autonomia suficient de mare incat sa ajunga in topul celor mai performante smartphone-uri la acest capitol. Motorola Electrify 2 XT881 este lansat in aceasta perioada in SUA urmand ca ulterior sa fie comercializat si pe pietele europene si asiatice si va fi cu siguranta un model ce va fi pe placul fanilor Motorola din toata lumea.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
xt881 firmware, xt881 kode, Motorola electrify hd wallpapers download, aplikasi yang akan menggemparkan, nhận xét về motorola xt881, motorola xt2, celular Sony Ericsson xt2, portapapeles motorola modelo xt881, kitkat untuk motorola eleltrify 2 xt881, descargar juegos gratis para motorola elctrifi java, software motorola ex881 java, download aplikasi yang menggemparkan android, celular xt2, Jocuri%20pt%20telefon, descargar temas de motorola xt881,
Back to top button
Close