ALLVIEWAndroid @GoogleΤι νέα

X3 Soul Style si X3 Soul Lite, doua smartphone-uri Allview au fost lansate in Romania

Allview a lansat pentru piata romaneasca smartphone-urile X3 Soul Style και X3 Soul Lite.

Accesorizate cu display de 5.5″ ( X3 Soul Style) si 5″ (X3 Soul Lite), cele doua dispozitive mobile imbina sticla 2.5D cu margini curbate si carcasa cu profil slim si elegant. Terminalele sunt echipate cu 3GB memorie RAM si ofera conectivitate 4G Dual Mode. Cele doua smartphone-uri sunt dotate cu camere principale de 13MP, optimizate pentru a asigura imagini luminoase chiar si in conditii de iluminare redusa. Livrat intr-o carcasa metalica unibody, Allview X3 Soul Style dispune de senzor biometric pe partea din spate. Ambele telefoane pun la dispozitia utilizatorilor un Spatiu Privat in care isi pot pastra, departe de privirile curioase, contactele, mesajele, apelurile, aplicatiile si alte fisiere. Accesul in Spatiul Privat va fi permis doar dupa autentificare prin parola sau amprenta.

Allview X3 Soul Style και X3 Soul Lite sunt livrate impreuna cu versiunea Android 6.0 Marshmallow. Noutate pentru produsele Allview, smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite achizitionate cu precomanda vor beneficia de o perioada de 60 de zile drept de retur. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, utilizatorii isi vor inregistra codul IMEI al telefonului in pagina destinata site-ului allview.ro/retur60dezile. Perioada de 60 de zile va fi calculata de la data primirii smartphone-ului.

Smartphone-urile Allview X3 Soul Style και X3 Soul Lite sunt disponibile pe baza de precomanda incepand chiar de astazi, la pretul de 1199 Lei si respectiv 899 Lei.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

Κουμπί επιστροφής στην κορυφή