ALLVIEWΛήψειςΤι νέα

Allview V1 Viper i4G, cel mai ieftin telefon cu conectivitate LTE duala

Producatorii de telefoane nu pot rata oportunitatea de a beneficia indirect de promovarea insistenta a serviciilor 4G a operatorilor care considera ca latimile de banda superioare vor convinge utilizatorii sa consume mai multe date si sa achizitioneze abonamente cu preturi mai mari. Tinand cont de acest lucru, compania locala Allview a anuntat lansarea V1 Viper i4G, cel mai ieftin telefon Dual SIM care ofera conectivitate 4G pentru ambele cartele telefonice.

Din pacate, in afara de implementarea LTE Cat 4 duala, ce ofera rate de download de 150 Mbps si rate de upload de 50 Mbps, noul dispozitiv V1 Viper i4G nu impresioneaza cu specificatiile tehnice, desi acest lucru nu ar trebui sa uimeasca tinand cont de pretul de numai 650 lei.

v1-viper-i-4g-2Bazandu-se pe o platforma hardware cu patru nuclee de procesare ARM Cortex-A7 tactate la 1,3 GHz si un nucleu grafic ARM Mali-400, probabil un MediaTek MT6582M, noul terminal marca Allview ofera 1 GB memorie RAM, 8 GB memorie interna extensibila si un acumulator de 1800 mAh. Display-ul foloseste un panou TFT, cu o diagonala de 4,7″, o rezolutie de 854×490 pixeli si este ptotejat de un strat Dragontrail.

Lista specificatiilor tehnice este completata de doua camere foto cu senzori de 5 si 2 MP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si Wi-Fi direct. Platforma software este de Android 4.4.2. Telefonul este disponibil pe piata romaneasca incepand cu data de 12 ianuarie 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

Κουμπί επιστροφής στην κορυφή