Android @GoogleDownloadsMobile Apps

Download WpToGo : WordPress for Android (Freeware)

Bloggerii care detin telefoane cu sistem de operare Android, au nevoie cu siguranta de o aplicatie cu ajutorul careia sa poata scrie articole pe blogurile personale chiar si atunci cand nu au la indemana un calculator, adica folosind telefoanele din dotare.

Daca va numarati printre cei care folosesc platforma WordPress pentru blogging si de curand (sau nu chiar) au achizitionat un Android (cu telefon inclus :P), atunci wpToGo este exact aplicatia de care aveti nevoie pentru a va putea actualiza blogul din “miscare” (in parc, autobuz, cafenea, padure, groapa, camp de lupta – cu conditia sa aveti semnal acolo :P).

wptogo1 wptogo2

WpToGo este o aplicatie usor de folosit, cu o “constructie” foarte simpla: este alcatuita din cateva ecrane, cel de logare, cel pentru postat, cel pentru tag-uri si categorii, cel pentru editare si cel pentru preview. Mentinand acelasi ton, adaugam ca wpToGo este si o aplicatie light, avand in vedere ca cel mai impresionant lucru pe care il putem face cu ajutorul acesteia este sa postam o poza. Insa este foarte utila si functioneaza excelent. In plus, te lasa sa deschizi mai multe instante pentru adaugarea si administrarea mai multor conturi WordPress (adica mai multor bloguri).

Download wpToGo pentru Android (sau scanati codul de bare de mai jos folosind Barecode Scanner):

chart wpToGo

Versiune: 1.6.8

Credit @danroundhill.com/wptogo/

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
wptogo download android,
Back to top button
Close