Android @GoogleAndroid GamesDownloadsGames ReviewMobile Apps

Download Wind-up Knight Game for Android

Daca nu stiti ce jocuri pentru Android sa mai downloadati din Android Market, noi va recomandam Wind-up Knight, un joc gratuit, creat de cei de la Robot Invader. Wind-up Knight este un joc de aventura cu o grafica 3D superba, HQ, in care caracterul principal trebuie ajutat sa ajunga in siguranta la sfarsitul fiecarui level pentru a putea trece mai departe.

wind-up

Singurul ajutor pe care il vor primi userii la inceputul jocului este butonul de sarit (jump button), pe care acestia il pot folosi pentru evitarea obstacolelor. Pe masura ce jocul inainteaza in nivele, vor fi adaugate mai multe butoane ajutatoare, printre care si un buton de atac si unul de rostogolire. Sabia pusa la dispozitie caracterului din joc de butonul de atac poate fi upgradata cu ajutorul banilor colectati la sfarsitul nivelelor, iar pentru a mari puterea caracterului principal, acesta trebuie sa colecteze cheile wind-up de-a lungul jocului.

wind-up-knight

Download Wind-up Knight (via Android Market)

Wind-up Knight este unul dintre cele mai bune jocuri gratuite de acest gen dispoinibile in Android Market, care poate deveni destul de repede adictiv datorita provocarilor intalnite pe parcursul nivelelor si in special datorita graficei 3D exceptionale.

Tags

2 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
game ksatria untuk android, wind up knight ge download, descargar desplasamiento de aplicaciones, game ksatria android, baixar wind-up para nokia, jocuri pt blackberry wind, giochi a scorrimento android, ウィンドアップナイト, インベーダー壁紙android, giochi a scorrimento laterale android, วอลเปเปอร์หุ่นยนต์ แอนดรอย, les side de jeux android, ウィンドアップナイト2, adventure game a scorrimento laterale android, tous side de jeux android, juegos de desplazamiento lateral para android, baixar grátis para celular Soniy Ericsson aplicativo. operamini. para Android market, โหลดเกมอัศวิน, up the down gry na android, nfs igrica za sony ericsson vivaz u5i download,
Back to top button
Close