Internet MobileMicrosoft @Mobile

Download Opera Mobile 10 Beta 3 pentru Windows Mobile – Flash Support

Cum ar fi sa putem sa ne jucam de pe telefon, jocuri flash online, direct de pe site-urile cu jocuri online? Ar fi frumos…dar pentru asta trebuie sa avem in vedere ca si Internet Mobile Browser-ul telefonului nostru sa suporte Adobe Flash Player. Pana acum nu s-au ingramadit prea multe browsere mobile care sa ofere aceasta facilitate, iar care au incercat (Bold Browser) nu prea au avut succes din cauza performantelor device-urilor mobile. Memorie si procesor slab sau inexistent.

Opera Mobile / Opera Mini este cel mai popular browser pentru telefoane mobile si smartphone-uri (BlackBerry, NOKIA Symbian, LG, Samsung), fiind cel mai aproape de necesitatile utilizatorilor care obisnuiesc sa viziteze site-uri de pe telefon. Marci ca HTC, NOKIA, Sony-Ericsson au implementat Opera Browser ca Internet Browser default pe device-uri. Pana ca si HTC-urile de la Orange care ruleaza Windows Mobile, au Opera Mobile setat ca browser default. Motivul? Un browser performant si in continua dezvoltare.
Saptamana trecuta, Opera, au lansat o noua versiune beta a viitorului browser mobile. Ca o noutate, Opera Mobile 10 Beta 3 pentru Windows Mobile, este capabil sa redea continutul flash de pe site-urile vizitate (Adobe Flash Player Mobile). Bannere-le, jocurile si aplicatiile flash de pe site-uri pot rula acum si in browser-ul telefonului mobil. Aceasta noua capabilitate este disponibila momentan numai pentru versiunea de Opera Mobile dedicata smartphone-urilor touch screen cu Windows Mobile.

opera-10-beta

Pentru a activa aceasta capabilitate in Opera Mobile 10 Beta 3, va trebui sa intrati in Tools > Settings > Advanced si sa activati plug-insON.

Download Opera Mobile 10 Beta 3 pentru Windows Mobile – m.opera.com/mobile (din browser-ul telefonului mobil).

Tags

3 Comments

  1. “Ca o noutate, Opera Mobile 10 Beta 3 pentru Windows Mobile, este capabil sa redea continutul flash de pe site-urile vizitate …” care site mai exact? de unde ai informatia? ;)

  2. @Emyoo
    poti testa pe orice site care are continut flash. dar daca nu ai procesor zdravan la mobil, lasa-te pagubas. Informatia o gasesti pe site-ul oficial opera.

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
mail istickonline.com, flash player cho opera mobile, download flash player pe telelfon black berry, phonkey free ringtones wallpapers nem androidos telefonra, adobe živé tapety zdarma, 오페라 모바일 플래시 플러그인, nokia e71 jatek letöltös oldalak, مشغل خلفيات حية, Adobe flash na telefon samsung wave gt s8500 pobierz , العاب فلاش خاصة بالهواتف الذكية, opera mobile cho windows phone 8.1, adobe flash player for android 4.3, jeux mobil.comphone de flash, lataa ilmainen flash player samsungin tablettiin javaa, Flash player pe telefonul mobil, โหลดโปรแกรมแฟลช ของไอแพดเพื่อใช้เล่นเกมส์เวฟ, Prehladac pre samsung wave stahuj, Free download opera mini beta10 for nokia N73, mobil walpapir, браузър за телефон с уиндоус,
Back to top button
Close